şahin doğan
80+ Platinum
Tabi ki bu.Honor 70 mi iyidir bu mu acaba
Tabi ki bu.Honor 70 mi iyidir bu mu acaba
Hocam hızlı şarj adaptörü, şarj kablosu, idarelik silikon kılıf ve ekrana takılı halde idarelik cam filmi çıkıyor. Deve kadar kutusu var zaten cihazın.Hocam kutudan şarj adaptörü çıkmıyor değil mi?
Bence o kılıf ve cam filmi idarelik değil. İkisini de yıllarca kullanırsın.Hocam hızlı şarj adaptörü, şarj kablosu, idarelik silikon kılıf ve ekrana takılı halde idarelik cam filmi çıkıyor. Deve kadar kutusu var zaten cihazın.
Ben fazla yüksek beklentili biri değilim hocam, bazılarını çok fazla şey bekliyor o yüzden idarelik dedim.Bence o kılıf ve cam filmi idarelik değil. İkisini de yıllarca kullanırsın.
Ne gibi farklar var acabaTabi ki bu.
Adaptör olması mükemmel. Tekrardan sevindirdiHocam hızlı şarj adaptörü, şarj kablosu, idarelik silikon kılıf ve ekrana takılı halde idarelik cam filmi çıkıyor. Deve kadar kutusu var zaten cihazın.
Bir ihtimal batarya hariç her yönden çok daha iyi bir cihaz GT 2 Pro. Özellikle performans.Ne gibi farklar var acaba
Hocam tek başına 2k amoled ekran yeter. Aynı zamanda biri sd 778+ diğeri 8gen1 kullanıyor performans farkı çok fazla.Ne gibi farklar var acaba
Batarya, müzik, youtube video izleme vs de 1 günden fazla rahat çıkarıyorsa bence batarya bakımından da yeterli denebilir hocam tabi çok da bilgim yok şahsi fikrim.Bir ihtimal batarya hariç her yönden çok daha iyi bir cihaz GT 2 Pro. Özellikle performans.
Detaylı testler gelmediğinden net bir şey söylemedim zaten.Batarya, müzik, youtube video izleme vs de 1 günden fazla rahat çıkarıyorsa bence batarya bakımından da yeterli denebilir hocam tabi çok da bilgim yok şahsi fikrim.
Hocam ben memnunum kameradan, tabi bir 2023 amiral gemisi performansı beklemez orası ayrı.ana kamerası güzel değil gibi ya, beyazımsı çekiyo video ve fotoğrafları sanki