Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Redmi Watch 5 Active Siyah Trendyol'da 1.199 TL

vesali85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vesalius
1.599 TL'den aldığım saat şu an 1.199 TL. İlgilenen varsa peşin fiyatına 3 taksit imkanıyla değerlendirebilir.
1729023674441.png

1729540643418.jpeg

Son düzenleme:

Wasterzhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Wasterzhi
Tavsiye eder misin? Özellikleri nelerdir?

vesali85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vesalius
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiye eder misin? Özellikleri nelerdir?
Ekranı Amoled değil ve dahili Gps yok. Bunun haricinde olumsuz bir özelliği yok. Telefonla görüşme yapabiliyorsunuz ve gayet net bir görüşme performansı var. Şarj süresi ekranı kaldırınca uyandır ve bildirimle uyandır seçeneğini aktif etmezseniz, tüm nabız, uyku ve saturasyon takipleri açıkken 14 günü geçiyor. Tavsiye ederim. Bu fiyata gerçekten çok uygun.

Arif

80+ Bronze
Ekranı Amoled değil ve dahili Gps yok. Bunun haricinde olumsuz bir özelliği yok. Telefonla görüşme yapabiliyorsunuz ve gayet net bir görüşme performansı var. Şarj süresi ekranı kaldırınca uyandır ve bildirimle uyandır seçeneğini aktif etmezseniz, tüm nabız, uyku ve saturasyon takipleri açıkken 14 günü geçiyor. Tavsiye ederim. Bu fiyata gerçekten çok uygun.
14 gün mü? Apple watch series 9 sahibiyim, tüm özellikler açık anca bir günü çıkarıyor :D

vesali85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vesalius
14 gün mü? Apple watch series 9 sahibiyim, tüm özellikler açık anca bir günü çıkarıyor :D
12 gün önce şarj ettim ve kalan pil %23, Sürekli olarak bahsettiğim takipler açık ve kolumdan hiç çıkarmadım.
1729025774738.jpeg

xebec

80+
Arkadaşlar, fiyat itibariyle fiyat performans ürünü ancak, amoled ekran değil, batarya kapasitesi arttırılmış. 2 bin tl 2500 tl veremem diyorsanız alabilirsiniz. Sesli görüşme var ve bu çok iyi. Çoğunda bu fiyatlarda zaten yok. Mi bandlar bu fiyatlarda zaten.

IPS ekranı olması dezavantaj.

Ayrıca kendim redmi watch 4 kullanıyorum, en az 25 gün cıkarıyorum, kalp, alarm, bildirimler, bluetooth tamamiyle aktif bir sekilde. Amoled ekran da olması avantaj.

Son düzenleme:

vesali85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vesalius
Arkadaşlar, fiyat itibariyle fiyat performans ürünü ancak, amoled ekran değil ve batarya kapasitesi redmi watch 4 ve redmi watch lite'ye göre düşük kalıyor. neredeyse yarısı kadar batarya sahip... 2 bin tl 2500 tl veremem diyorsanız alabilirsiniz. Sesli görüşme var ve bu çok iyi. Çoğunda bu fiyatlarda zaten yok. Mi bandlar bu fiyatlarda zaten.

IPS ekranı olması dezavantaj ve batarya kapasitesi düşük. Bu sebeple zaten fiyat oldukça düşük.

Ayrıca kendim redmi watch 4 kullanıyorum, en az 25 gün cıkarıyorum, kalp, alarm, bildirimler, bluetooth tamamiyle aktif bir sekilde. Amoled ekran da olması avantaj.
Ekran kalitesi olarak evet amoled değil ama son derece iyi ve parlak bir Lcd ekrana sahip. Batarya kapasitesi Watch 3 Active'e göre oldukça arttırıldı. 280 mah'dan 470 mah'a yükseltildi. Bahsettiğiniz saat yerine bundan 2 tane alabiliyorsunuz. Parası olan bence Apple Watch Ultra 2 alsın:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1729026754909.png

1729026780913.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ali Gülgör
Bende bunu sırf amoled değil diye almamıştım. Ama bu fiyata düşmüş çektim.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,361
İsim
Kaan
1.599 TL'den aldığım saat şu an 1.199 TL. İlgilenen varsa peşin fiyatına 3 taksit imkanıyla değerlendirebilir.
Alıntıyı görüntüle
Kulaklığı bağlayıp müzik dinleniyor mu bunlarda ya ?
(Öyle özellikli bir saat var mı bilmiyorum)

vesali85

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vesalius
Kulaklığı bağlayıp müzik dinleniyor mu bunlarda ya ?
(Öyle özellikli bir saat var mı bilmiyorum)
Kulaklık cep telefonunuza bağlıyken, telefonunuzdan şarkı açma, değiştirme ve ayarları saat üzerinden yapabiliyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
12 gün önce şarj ettim ve kalan pil %23, Sürekli olarak bahsettiğim takipler açık ve kolumdan hiç çıkarmadım.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar, fiyat itibariyle fiyat performans ürünü ancak, amoled ekran değil ve batarya kapasitesi redmi watch 4 ve redmi watch lite'ye göre düşük kalıyor. neredeyse yarısı kadar batarya sahip... 2 bin tl 2500 tl veremem diyorsanız alabilirsiniz. Sesli görüşme var ve bu çok iyi. Çoğunda bu fiyatlarda zaten yok. Mi bandlar bu fiyatlarda zaten.

IPS ekranı olması dezavantaj ve batarya kapasitesi düşük. Bu sebeple zaten fiyat oldukça düşük.

Hocam bu saate Spotify premium ile müzik indirip internetim ve telefonum yokken dinleyebilir miyim airpods 2 ve airpods 4anc ile

Xiaomi Redmi Watch 5 Active akıllı saat, sesli görüşme özelliği ile dikkat çeken bir model. İşte bu ürünün iyi ve kötü yönleri:

İyi Yönler​

Sesli Görüşme: Bu özellik, telefonunuza bağımlılığı azaltır ve eller serbest konuşma imkanı sunar, özellikle spor yaparken veya meşgulken oldukça kullanışlı.
Uygun Fiyat: Xiaomi’nin genellikle sunduğu rekabetçi fiyat, kullanıcılar için iyi bir maliyet-performans dengesi sağlar.
Gelişmiş Fitness Takibi: Kalp atışı, uyku, adım sayma ve çeşitli spor modları ile sağlığınızı takip etmenize yardımcı olur.
Uzun Pil Ömrü: Genelde Xiaomi akıllı saatleri uzun pil ömrü ile bilinir, bu da günlük kullanımda avantaj sağlar.
Tasarım ve Konfor: Şık tasarımı ve hafif yapısı, uzun süreli kullanımda konfor sunar.

Kötü Yönler​

Sınırlı Uygulama Desteği: Diğer daha pahalı modellerle kıyaslandığında, uygulama seçenekleri ve özelleştirme olanakları sınırlı olabilir.
Ekran Kalitesi: Bazı kullanıcılar, ekranın parlaklığı ve çözünürlüğünün daha üst düzey rakipleri kadar iyi olmadığını belirtebilir.
Hızlı Pil Tüketimi: Sesli görüşme özelliği aktifken pil ömrü beklenenden daha hızlı bitebilir.
Bağlantı Sorunları: Zaman zaman Bluetooth bağlantısında kopmalar yaşanabilir, bu da deneyimi olumsuz etkileyebilir.
Yazılım Güncellemeleri: Yazılım desteği ve güncellemeleri, bazen yavaş olabilir ve bu, uzun vadede kullanıcı deneyimini etkileyebilir.

Bu ürün, uygun fiyatı ve işlevselliği ile birçok kullanıcı için cazip olabilir, ancak yukarıda belirtilen dezavantajları da göz önünde bulundurmakta fayda var
Her zaman ana fiyat yerine indirimde almak size daha az para harcatır ama unutmayın ihtiyacınız olmayan bir ürünü indirimde diye almak bedavaya aldığınız anlamına gelmez yani her türlü cebinizden para çıkar.

İyi Forumlar.

Top Bottom