Neler Yeni

İnceleme ✈️🔥😱REDRAGON M808 STORM İnceleme😱🔥✈️

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Merhabalar bugün sizlerle Redragon m808 Storm isimli mouse'u inceliyeceğiz. Kendisiyle 1 ayı geride bıraktım artık incelemeye hazırım

Özellikler

Boyut: 126.8 mm x 65.5 mm x 41 mm
Boyut (İnç): 4.99" x 2.58" x 1.61"
Ağırlık: 85 Gram
Anahtar: Huano
Sensör: PixArt PAW3327
DPI: 100-12400
Yoklama oranı: 125/250/500/1000
Yazılım: Var

Görünüş:
1615463829136.png

1615463841604.png

1615463853123.png

Yazılım: Yazılıma gelicek olursak yazılımı baya sade ve eksi olarak her ürünün ayrı bir yazılımı var yani center bir yazılım olmadığı için diğer redragon ürünleriyle sync yapamıyorsunuz
1615463949843.png

8 Tane renk modu var fakat bunların sadece 2 tanesine özel renk atıyabiliyorsunuz gerisi sabit renklerde geliyor
1615464009769.png

Customize kısmında eğer tuşların yerlerini değiştirmek gibi bir fanteziniz varsa yapabiliyorsunuz :D
1615464075869.png

Dpi kısmında sırayla dpi atabiliyorsunuz bu sıra mouse'un üstündeki dpi ileri ve geri tuşuna bastığınızda hangi dpi a geçeceğini gösteriyor
1615464151292.png

burdanda makro işlemlerinizi halledebiliyorsunuz

1615464188866.png

ayrıca yazılımdan 5 tane mod
1615464206182.png

5 tanede profil ayarlıyabiliyorsunuz

Artıları:

Ergonomik ele güzel oturuyor sevdim
Mouse'un üzerindeki fazladan dpi ve renk tuşu hoşuma gitti kullanışlı arada kullanıyorum
Kullanımı rahat Drag yapamadığımdan denemedim ama Butterfly ile 15 leri görebiliyorum
Renk seviyesi gayet hoş asla pavyonda gibi hissettirmiyor
sağ tık'ın sol tık'a göre altta olması daha ergonomik olmasını sağlıyor
Top hissiyatı güzel
Gayet hafif güzel kayıyor
Mouse switchleri hakkında bir şey diyemiyeceğim inanın veya inanmayın 2 yıldır kullandığım 40 tllik logitech mouse ile aynı olduğuna yemin edebilirim :3
Kabloya bayıldım o ne kadar güzel bir şey ya? ne kadar dolarsan dola şekli hala düz mükemmel bir kablosu var

Eksileri

Mouse'un altında yazılım açmadan profil değiştirmek için bir tuş var fakat basmak için kendinizi felan yırtmanız lazım
Mouse'un tekerleğinde arada tuhaf bir hissiyet oluşuyor sanki ufak bir sürtünme gibi beni çok rahatsız etmiyor ama edeni vardır
Bu aslında eksi değil ama yandaki ileri ve geri tuşları yukarı doğruda haraket ediyor bazen yanlışıkla yukarı doğru haraket ettirip basıyorum tuhaf bir olay
Sync yapmak için yazılım yok RGB'si bol olan böyle bir ürüne sync yapılacak uygulama yakışırdı
Program çok sade
Renk atamaları az

Mouse delikli ve deliklerden board'ın açıkta olduğu çok belli su kaçsa büyük ihtimalle allahına kavuşur

Ben ürüne 170 tl verdim bizdehesaplı üzerinden 155 tl verdim ama sanırım daha gelişmekte oldukları için kargo bedava olayı yok mecvuren 15 tl kargo ödedim 170 tl'ye geldi genede diğer yerlerden daha ucuzdu

Kıscası: Mouse'u beğendim kullanışlı ve rahat genel olarak bütün sıkıntısı yazılım üzerine yazılımı biraz daha geliştirmeleri gerek

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Delikli olmasına rağmen deliksiz rakiplerinin neredeyse hepsinden ağır olması çok ilginç.

Eline sağlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Delikli olmasına rağmen deliksiz rakiplerinin neredeyse hepsinden ağır olması çok ilginç.

Eline sağlık.
Teşekkürler bu dediğiniz bana yazmadığım bir eksisini daha aklıma getirdi board direk açıkta su kaçarsa büyük ihtimalle allahına kavuşur

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Güzel inceleme 🤌🤌🤌

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Teşekkürler bu dediğiniz bana yazmadığım bir eksisini daha aklıma getirdi board direk açıkta su kaçarsa büyük ihtimalle allahına kavuşur
Bence USB takılı değilse bişe olmaz. Sonuçta su işte. Elektrik yoksa PCB'ye de bişe olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ürün güzel Redragon'un bir mouseside bende var gerçekten kaliteli iş çıkartıyorlar. Ağırlık ve ergonomi açısından da iyi fiyatına göre alınabilir. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Ürün güzel Redragon'un bir mouseside bende var gerçekten kaliteli iş çıkartıyorlar. Ağırlık ve ergonomi açısından da iyi fiyatına göre alınabilir. :)
alınabilir evet birtek topunda sıkıntı var konuyu kontrol ederken cevaplamadığımı fark ettimde :D

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eline sağlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler

Yasu

80+
Merhabalar bugün sizlerle Redragon m808 Storm isimli mouse'u inceliyeceğiz. Kendisiyle 1 ayı geride bıraktım artık incelemeye hazırım

Özellikler

Boyut: 126.8 mm x 65.5 mm x 41 mm
Boyut (İnç): 4.99" x 2.58" x 1.61"
Ağırlık: 85 Gram
Anahtar: Huano
Sensör: PixArt PAW3327
DPI: 100-12400
Yoklama oranı: 125/250/500/1000
Yazılım: Var

Görünüş:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Yazılım: Yazılıma gelicek olursak yazılımı baya sade ve eksi olarak her ürünün ayrı bir yazılımı var yani center bir yazılım olmadığı için diğer redragon ürünleriyle sync yapamıyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
8 Tane renk modu var fakat bunların sadece 2 tanesine özel renk atıyabiliyorsunuz gerisi sabit renklerde geliyor
Alıntıyı görüntüle
Customize kısmında eğer tuşların yerlerini değiştirmek gibi bir fanteziniz varsa yapabiliyorsunuz :D
Alıntıyı görüntüle
Dpi kısmında sırayla dpi atabiliyorsunuz bu sıra mouse'un üstündeki dpi ileri ve geri tuşuna bastığınızda hangi dpi a geçeceğini gösteriyor
Alıntıyı görüntüle
burdanda makro işlemlerinizi halledebiliyorsunuz

Alıntıyı görüntüle
ayrıca yazılımdan 5 tane mod
Alıntıyı görüntüle
5 tanede profil ayarlıyabiliyorsunuz

Artıları:

Ergonomik ele güzel oturuyor sevdim
Mouse'un üzerindeki fazladan dpi ve renk tuşu hoşuma gitti kullanışlı arada kullanıyorum
Kullanımı rahat Drag yapamadığımdan denemedim ama Butterfly ile 15 leri görebiliyorum
Renk seviyesi gayet hoş asla pavyonda gibi hissettirmiyor
sağ tık'ın sol tık'a göre altta olması daha ergonomik olmasını sağlıyor
Top hissiyatı güzel
Gayet hafif güzel kayıyor
Mouse switchleri hakkında bir şey diyemiyeceğim inanın veya inanmayın 2 yıldır kullandığım 40 tllik logitech mouse ile aynı olduğuna yemin edebilirim :3
Kabloya bayıldım o ne kadar güzel bir şey ya? ne kadar dolarsan dola şekli hala düz mükemmel bir kablosu var

Eksileri

Mouse'un altında yazılım açmadan profil değiştirmek için bir tuş var fakat basmak için kendinizi felan yırtmanız lazım
Mouse'un tekerleğinde arada tuhaf bir hissiyet oluşuyor sanki ufak bir sürtünme gibi beni çok rahatsız etmiyor ama edeni vardır
Bu aslında eksi değil ama yandaki ileri ve geri tuşları yukarı doğruda haraket ediyor bazen yanlışıkla yukarı doğru haraket ettirip basıyorum tuhaf bir olay
Sync yapmak için yazılım yok RGB'si bol olan böyle bir ürüne sync yapılacak uygulama yakışırdı
Program çok sade
Renk atamaları az

Mouse delikli ve deliklerden board'ın açıkta olduğu çok belli su kaçsa büyük ihtimalle allahına kavuşur

Ben ürüne 170 TL verdim bizdehesaplı üzerinden 155 TL verdim ama sanırım daha gelişmekte oldukları için kargo bedava olayı yok mecvuren 15 TL kargo ödedim 170 TL'ye geldi genede diğer yerlerden daha ucuzdu

Kıscası: Mouse'u beğendim kullanışlı ve rahat genel olarak bütün sıkıntısı yazılım üzerine yazılımı biraz daha geliştirmeleri gerek
Merhabalar, ben de bu mouse'u almayı düşünüyorum da oyunlarda takılma vs. yapıyor mu?

01adanalı

80+ Silver
Eline sağlık.

Top Bottom