🔥İndirim Regal BM 210 2 Programlı Bulaşık Makinesi 8.099TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
Ürün altı kuponu kullanınız

Satıcı: Regal

1718468333882.png

9 yıllık profilo makinamızın rezidansı bozuldu ve 4000 lira ücret istedi servis. Yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsız kaldım 1 hafta boyunca f/p makina aradım. En son kıyamadım makinaya servisi cagırdım parçayı taktı gitti bu konu açılmış. Kısmet değilmiş.

Nays İle Alırsan ; 7849 TL :shy:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9 yıllık profilo makinamızın rezidansı bozuldu ve 4000 lira ücret istedi servis. Yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsız kaldım 1 hafta boyunca f/p makina aradım. En son kıyamadım makinaya servisi cagırdım parçayı taktı gitti bu konu açılmış. Kısmet değilmiş.
Hocam 9 Yıllık Makineye Değmezdi Keşke Sıfır Alsaydın .

boşverin hocam regal iyi bi marka değil zaten, bizde ürünü vardı servisi bulamadık hangisine sorsak biz bakmıyoruz vs diyolardı

4 programla olması bir şey ifade etmiyor bende 8 programlı bulaşık makinesi var tek kullandığım 70 C yoğun program diğer programlarda bulaşık makinesi iyi yıkanmıyor ama bu cihazın elektronik kart bölümü kesinlikle sıkıntılı çok yüksek enerji harcıyor neredeyse 2 katı

4 programla olması bir şey ifade etmiyor bende 8 programlı bulaşık makinesi var tek kullandığım 70 C yoğun program diğer programlarda bulaşık makinesi iyi yıkanmıyor ama bu cihazın elektronik kart bölümü kesinlikle sıkıntılı çok yüksek enerji harcıyor neredeyse 2 katı
Fiyatı Aynı Kullanan Olursa İyi Bir Alternatif Olur Diye Düşündüm .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,001
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri