Uğur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 723
Koyu yeşil tonlarından derdim ben de bu renge. Bu arada baya iyi renk çok hoşuma gitti.
Koyu yeşil tonlarından derdim ben de bu renge. Bu arada baya iyi renk çok hoşuma gitti.
nEBu ne gri ne de yeşil bariz açık mavi trollüyor musun kardeşim
Gri ise benimde hoşuma gittiKoyu yeşil tonlarından derdim ben de bu renge. Bu arada baya iyi renk çok hoşuma gitti.
Bende de kırmızı yeşil renk körlüğü mevcut, bu testten sende bulabilirsin muhtemelen: https://enchroma.com/pages/color-blindness-test?format2=number#test
Kırmızıyı başka renk görüyorsa onun kırmızı olduğunu bilemaz .d
Yeşili ne renk görüyonKırmızıFakat tahtaya hocanın yazdıklarını kırmızıyı siyah siyahı kırmızı gibi görüyorum bazen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Atıyorum
e bu yeşilHocam bunu yeşil olarak görüyorum
Alıntıyı görüntüle
Hocam renk körü değilsiniz ama bu gri değil
gri - turkuaz mı pembe - beyaz mı görüyosun
Pembe-BeyazAlıntıyı görüntüle
gri - turkuaz mı pembe - beyaz mı görüyosun
Nası değil ya nardo grinin aynısı (yani ben öyle görüyorum)Hocam renk körü değilsiniz ama bu gri değil
bu herkesin beyniyle alakalı ben gri turkuaz görüyorum ama arkadaşlarım pembe beyaz falan görüyorPembe-Beyaz
Solağım ve solakların sol beyninin ağırlıklı çalıştığını duymuştum pembe beyaz görüyorumbu herkesin beyniyle alakalı ben gri turkuaz görüyorum ama arkadaşlarım pembe beyaz falan görüyor
sol beynini ağırlıklı kullanıyorsan pembe beyaz, sağ beynini ağırlıklı kullanıyorsan gri turkuaz görürsün