Neler Yeni

RM 750 - Hydro G 700W

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Anakart ile alakalı zaten. PSU ile pek alakalı değil. Belki az da olsa etkisi olabilir tabi.
Ama benim bahsettiğim şey sadece onunla alakalı değil. Bir çok kişi teste sokunca V düşüyor direk ve öyle kalıyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ama benim bahsettiğim şey sadece onunla alakalı değil. Bir çok kişi teste sokunca V düşüyor direk ve öyle kalıyor.
Ben yaşamadım böyle bir şey. Daha dün 1.4V 4.5 GHz testi yaptım voltaj ancak 1.38V ye düştü sadece 0.02 vDrop. Ama ekran kartım az overclock oluyor mesela belki alakası olabilir PSU ile.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
LTT forumda jonnyguru ya özelden yazdım onun ne dediği de benim için önemli. Cevap verirse tabi
Özelden yazmaya gerek yok hocam, Tier List konusundann yazın, Lukesavenije, Juular falan da cevap veriyor öyle olunca.

VDROP anakartla ilgili, Sensei rehberini yapmıştı.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Özelden yazmaya gerek yok hocam, Tier List konusundann yazın, Lukesavenije, Juular falan da cevap veriyor öyle olunca.

VDROP anakartla ilgili, Sensei rehberini yapmıştı.
Juulara sordum özelden Jon a sor dedi o Corsair hakkında daha bilgiliymiş. Bende ona sordum özelden.
Cevap vermezse Tier Listten sorarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@HABAR Böyle dedi

Ekler

• 93B9F014-D287-4D70-AE58-742CA5C8DC44.png
    93B9F014-D287-4D70-AE58-742CA5C8DC44.png
    1.8 MB · Hit: 47
Son düzenleme:

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kötü değil kısmında haklı zaten, ben kıyaslama yapmıştım.
Soruları çok yarım cevaplayan biri. GF1 e geçeyim mi geçmeyeyim mi sorusuna cevap vermedi zaten. Diğer şeylere de Agresif cevap verdi diye de daha sormak istemedim.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Öyle olması lazım. @baltazar a soralım. Ripple voltaj dalgalanması oluyor, 12V hattından verdiğiniz voltajın düşmesine sebep oluyor ve bildiğim kadarıyla bunun 11.4V'a kadar yolu var. İşlemci için OC performansına etki edecektir ancak ekran kartı için durum böyle mi tam bilmiyorum.
Evet. Ripple i engellemek için başta filtre koyar sonra ana kapasitore aktarır lar bu dalgalanmayı azaltır.Daha sonra gerek korumalar gerek çıkıştaki kapasitörlerler koyarak bunu engellemeye çalışırlar. Bunu da 2.il kapasitorler sağlar çünkü korumalar vs bu kapasitorlerden oluşur.A'dan Z'ye Psu'lar Rehberimdeki filtreleme bölümü bununla ilgilidir. Genelde yük altında Dc çıkışının dalgalanmadıysa oluşur.

Soruları çok yarım cevaplayan biri. GF1 e geçeyim mi geçmeyeyim mi sorusuna cevap vermedi zaten. Diğer şeylere de Agresif cevap verdi diye de daha sormak istemedim.
Bence geç:/

Juulara sordum özelden Jon a sor dedi o Corsair hakkında daha bilgiliymiş. Bende ona sordum özelden.
Cevap vermezse Tier Listten sorarım

@HABAR Böyle dedi
Ulan koca Jonny Guru gelip insanlara cevap veriyor bizde 10k aboneyi geçen afra tafra yapıyor. Soyle insanları takdir ediyorum.

Son düzenleme:

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Evet. Ripple i engellemek için başta filtre koyar sonra ana kapasitore aktarır lar bu dalgalanmayı azaltır.Daha sonra gerek korumalar gerek çıkıştaki kapasitörlerler koyarak bunu engellemeye çalışırlar. Bunu da 2.il kapasitorler sağlar çünkü korumalar vs bu kapasitorlerden oluşur.A'dan Z'ye Psu'lar Rehberimdeki filtreleme bölümü bununla ilgilidir. Genelde yük altında Dc çıkışının dalgalanmadıysa oluşur.

Bence geç:/

Ulan koca Jonny Guru gelip insanlara cevap veriyor bizde 10k aboneyi geçen afra tafra yapıyor. Soyle insanları takdir ediyorum.
Benim hiç ümidim yoktu cevap vereceğinden. Gerçi verdiği cevap da çok yararlı değildi zaten

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Niye celallendin ? Her zaman forumda olmak zorunda değilim

Ayrıca yanlış bir şey mi dedim sorulan soruya cevap verdim.
Cellanmek ne alaka :D
Ben ne sorduğunu anlamadım ondan öyle yazdım yanlış bilgi verdiğini de söylemedim kızmadım da sen bayağı yanlış anlamışın

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Cellanmek ne alaka :D
Ben ne sorduğunu anlamadım ondan öyle yazdım yanlış bilgi verdiğini de söylemedim kızmadım da sen bayağı yanlış anlamışın
Knk 1. Cümleyi öyle bir yazmışsın ki bana yazdın sandım:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,098
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom