- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama benim bahsettiğim şey sadece onunla alakalı değil. Bir çok kişi teste sokunca V düşüyor direk ve öyle kalıyor.Anakart ile alakalı zaten. PSU ile pek alakalı değil. Belki az da olsa etkisi olabilir tabi.
Ama benim bahsettiğim şey sadece onunla alakalı değil. Bir çok kişi teste sokunca V düşüyor direk ve öyle kalıyor.Anakart ile alakalı zaten. PSU ile pek alakalı değil. Belki az da olsa etkisi olabilir tabi.
Ben yaşamadım böyle bir şey. Daha dün 1.4V 4.5 GHz testi yaptım voltaj ancak 1.38V ye düştü sadece 0.02 vDrop. Ama ekran kartım az overclock oluyor mesela belki alakası olabilir PSU ile.Ama benim bahsettiğim şey sadece onunla alakalı değil. Bir çok kişi teste sokunca V düşüyor direk ve öyle kalıyor.
Özelden yazmaya gerek yok hocam, Tier List konusundann yazın, Lukesavenije, Juular falan da cevap veriyor öyle olunca.LTT forumda jonnyguru ya özelden yazdım onun ne dediği de benim için önemli. Cevap verirse tabi
Juulara sordum özelden Jon a sor dedi o Corsair hakkında daha bilgiliymiş. Bende ona sordum özelden.Özelden yazmaya gerek yok hocam, Tier List konusundann yazın, Lukesavenije, Juular falan da cevap veriyor öyle olunca.
VDROP anakartla ilgili, Sensei rehberini yapmıştı.
VDROP nedir?
Overclock yaparken en sinir bozucu problemlerden birisi de şüphesiz ki bu lanet şeydir. VRM'lerin kalitelerini kapıştırdığı, kapıştırması gereken konudur. Peki tam olarak nedir bu VDROP? VDROP, işlemciye giden akım arttığında anakartın özellikle yüksek voltajlarda istikrarı koruyamaması sonucu...www.technopat.net
Soruları çok yarım cevaplayan biri. GF1 e geçeyim mi geçmeyeyim mi sorusuna cevap vermedi zaten. Diğer şeylere de Agresif cevap verdi diye de daha sormak istemedim.Kötü değil kısmında haklı zaten, ben kıyaslama yapmıştım.
Evet. Ripple i engellemek için başta filtre koyar sonra ana kapasitore aktarır lar bu dalgalanmayı azaltır.Daha sonra gerek korumalar gerek çıkıştaki kapasitörlerler koyarak bunu engellemeye çalışırlar. Bunu da 2.il kapasitorler sağlar çünkü korumalar vs bu kapasitorlerden oluşur.A'dan Z'ye Psu'lar Rehberimdeki filtreleme bölümü bununla ilgilidir. Genelde yük altında Dc çıkışının dalgalanmadıysa oluşur.Öyle olması lazım. @baltazar a soralım. Ripple voltaj dalgalanması oluyor, 12V hattından verdiğiniz voltajın düşmesine sebep oluyor ve bildiğim kadarıyla bunun 11.4V'a kadar yolu var. İşlemci için OC performansına etki edecektir ancak ekran kartı için durum böyle mi tam bilmiyorum.
Bence geç:/Soruları çok yarım cevaplayan biri. GF1 e geçeyim mi geçmeyeyim mi sorusuna cevap vermedi zaten. Diğer şeylere de Agresif cevap verdi diye de daha sormak istemedim.
Ulan koca Jonny Guru gelip insanlara cevap veriyor bizde 10k aboneyi geçen afra tafra yapıyor. Soyle insanları takdir ediyorum.Juulara sordum özelden Jon a sor dedi o Corsair hakkında daha bilgiliymiş. Bende ona sordum özelden.
Cevap vermezse Tier Listten sorarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
@HABAR Böyle dedi
Benim hiç ümidim yoktu cevap vereceğinden. Gerçi verdiği cevap da çok yararlı değildi zatenEvet. Ripple i engellemek için başta filtre koyar sonra ana kapasitore aktarır lar bu dalgalanmayı azaltır.Daha sonra gerek korumalar gerek çıkıştaki kapasitörlerler koyarak bunu engellemeye çalışırlar. Bunu da 2.il kapasitorler sağlar çünkü korumalar vs bu kapasitorlerden oluşur.A'dan Z'ye Psu'lar Rehberimdeki filtreleme bölümü bununla ilgilidir. Genelde yük altında Dc çıkışının dalgalanmadıysa oluşur.
Bence geç:/
Ulan koca Jonny Guru gelip insanlara cevap veriyor bizde 10k aboneyi geçen afra tafra yapıyor. Soyle insanları takdir ediyorum.
? Ne yaptım Ben şimdiBenim hiç ümidim yoktu cevap vereceğinden. Gerçi verdiği cevap da çok yararlı değildi zaten
O ne demek?? Ne yaptım Ben şimdi
Niye celallendin ? Her zaman forumda olmak zorunda değilimO ne demek?
Ayrıca yanlış bir şey mi dedim sorulan soruya cevap verdim.O ne demek?
Cellanmek ne alakaNiye celallendin ? Her zaman forumda olmak zorunda değilim
Ayrıca yanlış bir şey mi dedim sorulan soruya cevap verdim.
Knk 1. Cümleyi öyle bir yazmışsın ki bana yazdın sandımCellanmek ne alaka
Ben ne sorduğunu anlamadım ondan öyle yazdım yanlış bilgi verdiğini de söylemedim kızmadım da sen bayağı yanlış anlamışın