Corsair garantisi de 10 yıl bu arada. Garanti ama benim için çok önemli değil zaten.Yanlış bakmadıysam RM750: 5 ; GF1: 10 yıl garanti veriyor
GF 1 kablo sayısı daha fazla.
Aldığın ürüne göre RGB veya RGB olmayan modelleri var. RGB olanı uyumluluk konusunda iyi.
Ana ve 2.il kapasitörleri Japon kaliteli bir markanın ( Corsair'de 2.il kapasitörler kalitesiz)
Soğutma ve sıcaklıklar yakın.
Modüler yapının ordaki korumalar daha iyi(tartışışır)
Kontrolcu corsair: PIC Thermaltake: Sitronix. Yanlış değilsem PIC daha iyi
Yakınlar birbirlerine. Ben olsam sırf 10 yıl garantiden GF1 alırıdm. Zira bir firma zarar etme uğruna bir ürüne güveniyrosa gerçekten sağlamdır.
Emin misin? 5 yıl diye okudum7araştırıdm.Corsair garantisi de 10 yıl bu arada. Garanti ama benim için çok önemli değil zaten.
10 yıl olduğuna eminim. Ama garanti pek bir şey ifade etmiyor benim için. PSU nun kendi kalitesi daha önemliE
Emin misin? 5 yıl diye okudum7araştırıdm.
Sen PSU'mu alacaksın? Öyleyse ne kadarlık lazım?10 yıl olduğuna eminim. Ama garanti pek bir şey ifade etmiyor benim için. PSU nun kendi kalitesi daha önemli
Aldım bile. Corsair RM750 aldım 1000 liraya. Ama hata ettim galiba. Iade mi etsem diye düşünüyorum Thermaltake GF1 almak için itopya indirimden.Sen PSU'mu alacaksın? Öyleyse ne kadarlık lazım?
Evet o da 10 senymiş ama10 yıl olduğuna eminim. Ama garanti pek bir şey ifade etmiyor benim için. PSU nun kendi kalitesi daha önemli
Piyasada başka modeller de var aslındaEvet o da 10 senymiş ama
MTBF yanni iki hata arasındaki süre gf1'in rm750''den 20000 saat daha fazla. Ayrıca garranti senin için önemli olmasada firma için önemli. 10 sene garanti veren firma eğer ürün 9. yılda bozulursa zarar eder. Bu nedenle bir firma ürüne 10yıl garanti vermişse kaliteli bir üründür. Bence GF1 al. Senin tercihin.
Ben zaten PSU nun bozulacağından veya patlayacağından tedirgin değilim. Bozulmaz büyük ihtimalle zaten 10 yılda. Fakat 2. kapasitörlerin kötü olması pek iyi değil. Ripple fazla oluyor bunun yüzündenEvet o da 10 senymiş ama
MTBF yanni iki hata arasındaki süre gf1'in rm750''den 20000 saat daha fazla. Ayrıca garranti senin için önemli olmasada firma için önemli. 10 sene garanti veren firma eğer ürün 9. yılda bozulursa zarar eder. Bu nedenle bir firma ürüne 10yıl garanti vermişse kaliteli bir üründür. Bence GF1 al. Senin tercihin.
GF1 al iteBen zaten PSU nun bozulacağından veya patlayacağından tedirgin değilim. Bozulmaz büyük ihtimalle zaten 10 yılda. Fakat 2. kapasitörlerin kötü olması pek iyi değil. Ripple fazla oluyor bunun yüzünden
Yok ya iadeye kasamam. Kalsın bir şey olmazGF1 al ite
1k ya ne var başkaPiyasada başka modeller de var aslında
ikisi de üzmez zaten güle güle kullanYok ya iadeye kasamam. Kalsın bir şey olmaz
B+ tier High Power, Japon kapasitörlü ve daha ucuz modüler değil.1k ya ne var başka
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikisi de üzmez zaten güle güle kullan