cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
- Reaksiyon skoru
- 28,619
Yok ben jonyguru için dedim onuKnk 1. Cümleyi öyle bir yazmışsın ki bana yazdın sandım![]()
Yok ben jonyguru için dedim onuKnk 1. Cümleyi öyle bir yazmışsın ki bana yazdın sandım![]()
Olsun cevap vermişYok jonyguru için dedim onu
Her neyse sonuç olarak RMX'in RM'den daha iyi olduğunu o da biliyor. GF1 de aynı kefeye konulabilir. Geçilir gibi hocam, daha pahalı olsaydı geçilmez derdim ama, fiyatlar da aynı.Soruları çok yarım cevaplayan biri. GF1 e geçeyim mi geçmeyeyim mi sorusuna cevap vermedi zaten. Diğer şeylere de Agresif cevap verdi diye de daha sormak istemedim.
Kalsın dedim RM750. Jonnyguru uzun vadede sorun çıkarmayacağını bu yüzden Corsairin 10 yıl garanti verdiğini söyledi sizin gibi. Böyle Ufak şeyler için uğraşmaya değmez kafası ile değiştirmeyeyi planladım@cfranko ne yaptınız?
Kalsın dedim RM750. Jonnyguru uzun vadede sorun çıkarmayacağını bu yüzden Corsairin 10 yıl garanti verdiğini söyledi sizin gibi. Böyle Ufak şeyler için uğraşmaya değmez kafası ile değiştirmeyeyi planladım
Millet iç yapının kapsitörün ne olduğunu bilmeden RM750 alıyor memnun kalıyor. Bende onlar gibi hiçbir şey bilmiyormuşum gibi hayatıma devam etsem sorun olmaz![]()
linustechtips.com
Corsair pazarlama elemanı olduğunu gördüm bende. Fakat kimse bir firmanın pazarlama elemanı diye çok bilgisi olmayan birisine yanlış bilgi vermez diye düşünüyorum.Corsair eski pazarlama sorumlusuymuşjonnyGURU - Linus Tech Tips
linustechtips.com
Yanlış anlaşılma olmasın dalgasını geçiyorum sadece.
Sorun çıkarmaz konusu öyle zaetn de, muhtemelen soruyu "GF1 mi RM750 mi?" diye sorsaydınız vereceği cevap farklı olurduSonuçta adam haklı, her ne kadar Su'scon ve Elite capler kullanılsa bile üst seviye ürün.
Evet hocam haklısınız, bu arada TP'deki mesajınızı gördüm bugün, 4.6'ya çıkabiliyor musunuz 3600 için?Corsair pazarlama elemanı olduğunu gördüm bende. Fakat kimse bir firmanın pazarlama elemanı diye çok bilgisi olmayan birisine yanlış bilgi vermez diye düşünüyorum.
Evet. Fakat sadece test amaçlı çıktım 4.6 ya. Yoksa o voltaj günlük kullanım için uygun değil.Evet hocam haklısınız, bu arada TP'deki mesajınızı gördüm bugün, 4.6'ya çıkabiliyor musunuz 3600 için?
Ilgiye mi ihtiyacın var bu kadar
Yo aslında cümlenin devamına “Özel diye bir yer de icat edilmiş xd” yazacaktım ciddiye alıp gidersiniz diye yazmadımIlgiye mi ihtiyacın var bu kadarkıyamam
Gidersek üzülürsün tabi yapma öyle riskli işlerYo aslında cümlenin devamına “Özel diye bir yer de icat edilmiş xd” yazacaktım ciddiye alıp gidersiniz diye yazmadım