Bruce Wayne
80+
- Reaksiyon skoru
- 154
Sen delirmişsin2060 çünkü STRİX daha serin daha güvenilir daha kaliteli
Sen delirmişsin2060 çünkü STRİX daha serin daha güvenilir daha kaliteli
Ama ben fanboy ötesindeyim ve ben profesyonel bir donanımcı sayılırım cahil demeyin çünkü rog kalitesini anlayamazssınrog fanboy2060 ı 2070s e tercih ediyosun helal ısınırsa uv yapar bu kadar basit
Arada az bir performans fark yok. RTX 2070 Super dediğimiz kart RTX 2060'ın 2 üst serisidir.2060 çünkü STRİX daha serin daha güvenilir daha kaliteli
2070rog strix bile daha uyguna bulunuyor demek istemiş arkadaş sen sormadıysan sormadın.Onu sormadık.
2060 çünkü STRİX daha serin daha güvenilir daha kaliteli
İyi hortlatmışsın.2060 çünkü STRİX daha serin daha güvenilir daha kaliteli
Adamı dalga geçiyor sandım ciddiymiş. İlginçArada az bir performans fark yok. RTX 2070 Super dediğimiz kart RTX 2060'ın 2 üst serisidir.
Evet Rog Strix daha güzel gözüküyor, daha güzel soğutuyor ve daha kaliteli. Ama bu 3 özellik bizim ne işimize yarayacak?
Güzel gözükmesi iyi ancak kasada tepe aşağı duracak bir parça için bu ne kadar önemlidir.
Soğutması daha iyi ancak normal bir RTX 2070 Super alsa da kart ideal sıcaklıkta olacak zaten, daha serin çalışsa ne olur çalışmasa ne olur?
Daha kaliteli olması ne işe yarıyor bilmiyorum. Sonuçta kartı bilgisayara takacaksın ve oyun oynayacaksın, fiziki bir temasın olmayacak.
Senin uyarı puan kaçİyi hortlatmışsın.
Radyasyondan bu kadar korkuyorsan evinde buzdolabı, çamaşır makinesi, cep telefonu veya televizyon tarzı şeyler yoktur herhalde.Rog STRİX OC 2060 mı 3090 palit mı (yani dandik f/pler) deseler rog derim çünkü sağlıklı hiçbir ürünü radyasyon yatmıyor başkası gibi
Kanım dondu...2060 çünkü STRİX daha serin daha güvenilir daha kaliteli
Full rog ve radyasyonsuz dizmeye çalışırım benRadyasyondan bu kadar korkuyorsan evinde buzdolabı, çamaşır makinesi, cep telefonu veya televizyon tarzı şeyler yoktur herhalde.