Neler Yeni

Rsk srk 125r satılırmı

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eagle
beyler merhaba ben bu motoru 130 a aldım bayide teslim alcaz yakında ama aklıma soru takıldı motoru 1 sene sonra satmak istesem satarım ama fiyatı ne kadar olur sarı sitede 500 kmde olanlara 120 yazmıslar ben 1 yılda 4 5 bin km yapsam ufak tefecek çizikleri olsa sizce kaça gider tabi burda ozamnki sıfır fiyatıda önemli ama merak ediyorum açıkcası

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Taha
al sata gelecek bir motor değil, açıkçası sıkıntılı bir MARKA, üstelik fiyatı düşük tutsanız bile alıcı bulması zor olacaktır, tahmini %20 ve daha fazla değer kaybı olacağını düşünüyorum

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
al sata gelecek bir motor değil, açıkçası sıkıntılı bir MARKA, üstelik fiyatı düşük tutsanız bile alıcı bulması zor olacaktır, tahmini %20 ve daha fazla değer kaybı olacağını düşünüyorum
hocam eğer bir yamaha honda gibi zorlarsanız sıkıntılı bir marka adam akıllı binipde sorun yaşayanı görmedim açıkcası

siyabent

80+ Bronze
Hocam ticarette altın esastır
Şuan altın 3300 yaklaşık 40 gram altına almışsınız bu motoru bir sene sonra maximum 25-28 grama satarsınız olarak düşünün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi bu 1 yıllık süreçte motor sağlam kalırsa ki oda %40 civarı bi ihtimal yani kısacası tüm olasılıkları hesaba katarsanız %45-55 arası zararınız olacaktır minimum

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eagle
Hocam ticarette altın esastır
Şuan altın 3300 yaklaşık 40 gram altına almışsınız bu motoru bir sene sonra maximum 25-28 grama satarsınız olarak düşünün

Tabi bu 1 yıllık süreçte motor sağlam kalırsa ki oda %40 civarı bi ihtimal yani kısacası tüm olasılıkları hesaba katarsanız %45-55 arası zararınız olacaktır minimum
hocam abartmayın sizde ya en perti 80k dan satılıyor bakın motor yürümüyor perti 80k gördüm

hem bizde esnafız ve altınla ticaret lafını ilk defa sizden duydum

eğer 4 5 temel devlet ilişkisine zanm gelirse oyle zam geliyor mallara

siyabent

80+ Bronze
Hocam :D en perti 80kya ilanda var tamamda kim alıyor onları ben gidip cappucinoya 200 bin ilan girsem siz yapmayın cappucino 200 bin falan dersiniz herhalde Ayriyeten kâr zarar altına endekslidir siz 500 bin(100 gram altın) ile bir işe başlayıp 5 milyona çıkarıp(100 gram altın) kâr ettim zarar ettim diyemezsiniz yerinizde sayarsınız ve harcadığınız her dakika zarardır

Rakamlar temsili

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eagle
Hocam :D en perti 80kya ilanda var tamamda kim alıyor onları ben gidip cappucinoya 200 bin ilan girsem siz yapmayın cappucino 200 bin falan dersiniz herhalde Ayriyeten kâr zarar altına endekslidir siz 500 bin(100 gram altın) ile bir işe başlayıp 5 milyona çıkarıp(100 gram altın) kâr ettim zarar ettim diyemezsiniz yerinizde sayarsınız ve harcadığınız her dakika zarardır

Rakamlar temsili
Hocam motorcu çevrem kuzenim sayesinde var ve ilçemizde bu motordan 4 5 tane var bence ilerde satarım he ama işin enflasyon kısmında haklısınız en azından şimdi 130 bin verdim satarken de minimum 130 bin almam lazım ama şimdi 200 e alacağım motor ozamana Allah bilir ne kadar olur

Rakamlar temsili
Kar zarar altın değilse dolar olarak söyleseniz daha doğru olur

Ve de şöyle bir şey de var 100 bin nakit verdim 30 bini 8 ay taksit yaptırdım bu işine geldi niye çünkü en azından 30 binim çok da azalmaz

siyabent

80+ Bronze
Hocam motorcu çevrem kuzenim sayesinde var ve ilçemizde bu motordan 4 5 tane var bence ilerde satarım he ama işin enflasyon kısmında haklısınız en azından şimdi 130 bin verdim satarken de minimum 130 bin almam lazım ama şimdi 200 e alacağım motor ozamana Allah bilir ne kadar olur

Ve de şöyle bir şey de var 100 bin nakit verdim 30 bini 8 ay taksit yaptırdım bu işine geldi niye çünkü en azından 30 binim çok da azalmaz
İnsanoğlunun elinden çıkan hiçbirşey kar zarar hesabında kullanılamaz TL’nin enflasyonunu dolarla hesapladınız peki ya doların enflasyonu ne olacak?
Ama altının enflasyonu olmaz altın tüm birimlere karşı değerlenir tüm birimlere karşı değer kaybeder

Ayriyeten koskoca ilçede 4 tane olmasının motoru değerli kıldığını mı sanıyorsunuz
Srk125 o ilçede motorsiklet kullanan herkesin alabileceği bir motorken sadece 4 kişi almış :D kalan herkes görmezden gelmiş ve 4 tane tek satılmış ne acı…
Ama bir Honda’da her ilçede onlarca var ve insanlar para verip stok bekliyor 😉

Eğer erişelemeyen bir motordan 4 tane olsaydı ilçenizde aynı güm satardınız kârına insanların alması için onlarca kampanya yapan rksnin şaklabanlıklarına sadece 4 kişi kanmış Buda rksnin marka adının bile çok güçsüz olduğunu gösterir

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eagle
Hocam bizim ilçe Cg çok heryerde Cg var birde cf moto başka motor yok sadece 3 tane mt25 1 tane mt07 var ve ilçemizde baya küçük
Şimdi rks alarak hatamı yaptınız diyorsunuz
E başka hangi motoru alabilirdimki heryerde çin motoru zaten CBR desek tek tekerden temizini bulmak baya zor r125 desem onunda parçası pahalı

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Esen
80kya kimse çin malı supersport 125cc almaz gençler ikinci elde çok zor satarsınız. honda dio alır geçerler o fiyat bandına

Golf 4 R32

80+ Silver
Daha yeni almışsınız hayırlı olsun
Satacağınız zaman düşünün bence diğer şeyleri ne olacağımız belli değil daha yeni alıp nasıl satarım diye düşünmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,595
Üyeler
167,524
Son üye
zcpeksen
Top Bottom