elrraeneeyup
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Sağolun hocam. Peki sizce beyaz akvaryum kasa 3-4k daha fazla vermeye değer mi?30k ya çıkıyorsanız alttaki iki sistem daha iyi olur.
![]()
Vector Edge | Intel i5 12600KF | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5050 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
soğutucu fsp nc3![]()
IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ddr4 alınmaz artıkArkadaşlar ekteki sistemi almak istiyorum. Bir de kasa şık olsun diye akvaryum kasa beyaz seçersem 29.500 tl oluyor. Sizce sistemi almak mantıklı mı? Alınırsa beyaz olması için fazla para vermek mantıklı mı?
Bence değmez.Sağolun hocam. Peki sizce beyaz akvaryum kasa 3-4k daha fazla vermeye değer mi?
Çok haklısın. Düşündüm de sadece beyaz olsa yeter o da zaten +500 tl falandı. Şu sistem nasıl üstüne biraz daha koyarakakıl alır gibi değil
insanların derdi dip seviyedeki sistemlerini geliştirmek değil de akvaryum kasalar ışıltılı görünümler
valalhi aklım almıyor
yani şu sistem yerine akvaryum kasaya harcayacağım para yerine ekran kartını bir tık üst seviye yapabilir miyim
veya akvaryum kasaya harcayacağım para yerine daha yeni nesil işlemcili bir pc yapabilrmiyim değil
akvaryum kasa
bu görsellik sevdası bitirecek bizi
Çok haklısın. Düşündüm de sadece beyaz olsa yeter o da zaten +500 tl falandı. Şu sistem nasıl üstüne biraz daha koyarak
Hocam diğerlerini anladım ama kasa neden anlayamadım. Bir de tüm bütçe 40.000 tl olduğu için kalan 2k ekipman içindi. Biraz daha yükseltsem işlemciyi falan, bütçe yetmiyordu. Yani sadece kasa(34k) fiyatına göre iyi mi?Monitör kasa cpu soğutucu değiş hocam.