Wattman ekran kartının hızını ayarlayamaması sonucunda oluşan bir problem. Oyunların, uygulamaların aniden kapanmasına, hatta bilgisayarın kapanmasına neden olmaktadır.Post automatically merged:
Evet.
Post automatically merged:
Watmman nedir ?
Wattman ekran kartının hızını ayarlayamaması sonucunda oluşan bir problem. Oyunların, uygulamaların aniden kapanmasına, hatta bilgisayarın kapanmasına neden olmaktadır.Post automatically merged:
Evet.
Watmman nedir ?
o zaman kartı kötülemeyeceksin seninki sorunulu diye.Onu bende biliyorum.
Senin dediğin hatalar.Post automatically merged:
Evet.
Watmman nedir ?
Düzelmediyse Gönderseydiniz Hocam , 2 Ay Boyunca Beklemek Nedir ?Hocam driverla ayarla falaan düzelir diye düşünmüştüm. Yok.
Valorantta çözdüm mesela. Artık atmıyor. Aynı zamanda driver beklemek de zamanımı aldı. Sürekli geri bildirimler gönderdim. Belki sorun başka kişilerde de varsa yeni güncellemelerde düzelir diye.Düzelmediyse Gönderseydiniz Hocam , 2 Ay Boyunca Beklemek Nedir ?
Bende yazılımdan bahsediyorum dostum. Senin karşılaştığın hata neydi ?6600xt kullanıyorum, yazılımında ufak bir problem dışında hiç sıkıntı yaşamadım.
Amacım bir şey değil seninki sorunlu diye kartı kötülüyorsun bunu yazdım sadece .Böyle bir forum açıyorum insanlarda görsün duysun bilsin diye senin amacın ne ?