U-Usta f-fanboyluk akıyor u-usta.Paramı AMD ye vermezdim. 3070 alırdım şahsen.
RTX umurumda değil.
Stok falan yok temmuza kadar.6800'ün çikobitinikitayt ve biraz daha güçlü olma avantajı var ve CAD yazılımlarında vs daha performasnı ama ne kadar bilmiyorum ama daha iyi. 3070 ise RTX performansı 2 kat daha iyi, DLSS 2.1, CUDA, nvenc vs gibi avantajları var ama çinokitaytıt sebebiyle yüksek çözünürlükte 6800 ile arasındaki fark açılabiliyor ama ondan daha ucuz bir kart.
O fiyata alınmaz bu arada. O kadar bütçen varsa stokların yenilenmesini bekle 8.5K nedir? 6K civarında satılıyordu bir ara 3070. 6800 ise 7500'e falan bulunuyordu.![]()
AMD Radeon RX 6800 Review
The Radeon RX 6800 is the world's most power-efficient graphics card, better than anything NVIDIA Ampere has to offer. The smaller brother to the RX 6800 XT comes with a smaller heatsink, at more affordable pricing, but retains the lavish 16 GB VRAM memory buffer.www.techpowerup.com
Gayet iyi.XFX arkası bu alanda nasıl acaba hocam bilginiz var mı
Hocam bugün gaming gecesinde önceki gibi bekledigim fiyat 6800 TL 1 ay önce de 6800 TL ye düsmüstü6800'ün çikobitinikitayt ve biraz daha güçlü olma avantajı var ve CAD yazılımlarında vs daha performasnı ama ne kadar bilmiyorum ama daha iyi. 3070 ise RTX performansı 2 kat daha iyi, DLSS 2.1, CUDA, nvenc vs gibi avantajları var ama çinokitaytıt sebebiyle yüksek çözünürlükte 6800 ile arasındaki fark açılabiliyor ama ondan daha ucuz bir kart.
O fiyata alınmaz bu arada. O kadar bütçen varsa stokların yenilenmesini bekle 8.5K nedir? 6K civarında satılıyordu bir ara 3070. 6800 ise 7500'e falan bulunuyordu.![]()
AMD Radeon RX 6800 Review
The Radeon RX 6800 is the world's most power-efficient graphics card, better than anything NVIDIA Ampere has to offer. The smaller brother to the RX 6800 XT comes with a smaller heatsink, at more affordable pricing, but retains the lavish 16 GB VRAM memory buffer.www.techpowerup.com
Niye yoldaş. RX 6800 3070'i tokat manyağı yapıyor.Valla linç yiycem ama ben 3070 ya da 3080 alırdım.
Hayır. Deneyimim akıyor.U-Usta f-fanboyluk akıyor u-usta.
Wattman mi yedin yoksa .dHayır. Deneyimim akıyor.
Hmm google'a soralım bakalım 3070 mi daha sorunlu 6800 mü?Driverlarına güvenmiyorum amd nin ben olsam 3070 alırdım