T.P.G.
80+ Titanium
Evet abi evet, her türlü forumda vs. düzeldi mi deniyor kimse sorun yaşamadı.Driverlar düzeldi mi ? Lisa Su halay çeker o zaman.
Evet abi evet, her türlü forumda vs. düzeldi mi deniyor kimse sorun yaşamadı.Driverlar düzeldi mi ? Lisa Su halay çeker o zaman.
OC olunca siyah ekran falan veriyor mu ?Evet abi evet, her türlü forumda vs. düzeldi mi deniyor kimse sorun yaşamadı.
Şu ilk çıktığında bazı modellerde ucuza çıkarmak için parçadan çalma olayı mı yoksa driver ile mi akalalı? :OBir sürü kişi, donma takılma/oyundan atma gibi sorunlar yaşadı. Araştırmak basit.
Hayır, Nvidia'dan çok daha iyi OC oluyor hatta.OC olunca siyah ekran falan veriyor mu ?
İlk çıktığında değil.Şu ilk çıktığında bazı modellerde ucuza çıkarmak için parçadan çalma olayı mı yoksa driver ile mi akalalı? :O
5600x darboğaz yapmaz. RX 6800 daha güçlü. Önerim. Ancak 3070'in Ray Tracing performansı çok daha iyi. RT istiyorsanız 3070 alın. Güç istiyorsanız 6800.
Ben hariç kimse sorun yaşamadı sanırım.Evet abi evet, her türlü forumda vs. düzeldi mi deniyor kimse sorun yaşamadı.
RX6000 diyorum.Ben hariç kimse sorun yaşamadı sanırım.