Neler Yeni

rx7900 mü? 4070 süper mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağdaş Uzun
Merhaba arkadaşlar

İki ekran kartı arasında tercih yapamadım siz ne düşünüyorsunuz hangisini seçmeliyim?

PowerColor Radeon RX 7900 GRE FIGHTER 16GB GDDR6 256 Bit

Palit GeForce RTX 4070 Super Dual 12GB GDDR6X 192Bit DLSS3

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Mert Camran
Hay Allah razı olsun. Anlatamıyorum amd fanboylara. Vatan savunur gibi amd gpu savunuyorlar. Kimseye saygıları yok yek dogru kendi söyledikleri. Adam imzama bakıyor ben de 4070s kullanıyorum diye oneriyorum sanıyor. Aklın yolu bir. Ne saf kas gücüymüş baska bisey bildikleri yok. Fsr dediklerinin dlss le kalite açısından alakasi bile yok. Ray tracing path tracing bambaska isler. Anlatamiyosun
Fsr ve Dlss kalite açısından söylediğin gibi hiç bir alakası yok youtube’de videolar izleseler ve biraz araştırsalar her şeyi öğrenirler de işlerine gelmiyor hocam.
Biz her zaman dedik Nvidia Ekran kartlarında 4070 Super kartı resmen 4070 ti super ile aşağı kalmıyor kıyasladığımız zaman 7900 gre ekranı çok rahat FPS konusunda geçebilecek bir güçlü karttır RTX 4070 Super yeniden diyorum Nvidia candır 😊❤️

Osmantrk

80+
Merhaba arkadaşlar

İki ekran kartı arasında tercih yapamadım siz ne düşünüyorsunuz hangisini seçmeliyim?

PowerColor Radeon RX 7900 GRE FIGHTER 16GB GDDR6 256 Bit

Palit GeForce RTX 4070 Super Dual 12GB GDDR6X 192Bit DLSS3
hocam ramlere baktın mı sıkıntısı var mıymış ? aynı ramlere sahibim kasayı tam toplamadım henüz

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammet yazgan
Benim tavsiyem 4070 super olur. Aralarında %2 saf güç farkı var ancak dlss açıldığında iş değişiyor. AMD'de de fsr var demeyin alakaları bile yok malesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI anakart aldıysan 20 dolar steam bakiyeni almayı unutma.
reis bende sistem alıcam anakart msı 20 dolar steam bakiyesi nasıl alınır acaba?

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Hanifi
Inno3d 4070 Super kullanıyorum memnunum

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
am5 lerde msi anakart alma geç açılma ve ramlerde problem yaşayan fazla yüksek mhzlerde geç açılma hata vs anakart baska marka seç ve ram uyumluluğuna bak expo ram seç

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Fırat divitci
reis bende sistem alıcam anakart msı 20 dolar steam bakiyesi nasıl alınır acaba?
Aldığin yere yorum bırak, anakartının üzerinde bir seri numarasi var onu bir yere not al. Diğer adımlar sitede var zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağdaş Uzun
Benim tavsiyem 4070 super olur. Aralarında %2 saf güç farkı var ancak dlss açıldığında iş değişiyor. AMD'de de fsr var demeyin alakaları bile yok malesef.

MSI anakart aldıysan 20 dolar steam bakiyeni almayı unutma.
iki ekran kartını da tecrübe ettiniz mi? Ne gibi farklar var. Bir de 20 dolar steam bakiyesini nasıl alıyoruz

Palit RTX 4070 Super daha yeni aldım soğutması mükemmel ve performansı harika.:peepokalp:
Nvidia Ekran kartı konusunda şaşmaz bir tercih olur :love:
peki daha önce amd tercih ettiniz mi?

am5 lerde msi anakart alma geç açılma ve ramlerde problem yaşayan fazla yüksek mhzlerde geç açılma hata vs anakart baska marka seç ve ram uyumluluğuna bak expo ram seç
ne önerirsin peki

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hüseyin YILMAZ
Benim sistemde MSİ B650-S anakart var ramler gskill trident z neo ne geç açılma ne de hata aldım. Anakartın uyumlu ramler kısmındaki koda göre almıştım ramleri. Ekran kartım da Sapphire RX 7900GRE ben oldukça memnunum hocam. Fiyatları aynı olsaydı ben de 4070Super alırdım ama ben alırken de arada 4-5k fark vardı amd yapıştırdım geçtim.
@Cagdas1905

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağdaş Uzun
Benim sistemde MSİ B650-S anakart var ramler gskill trident z neo ne geç açılma ne de hata aldım. Anakartın uyumlu ramler kısmındaki koda göre almıştım ramleri. Ekran kartım da Sapphire RX 7900GRE ben oldukça memnunum hocam. Fiyatları aynı olsaydı ben de 4070Super alırdım ama ben alırken de arada 4-5k fark vardı amd yapıştırdım geçtim.

@Cagdas1905
Hala o fiyat farkı var :) ramleri bende kontrol ettim amd expo sertifikalı alıyorum. şimdi arkadaş anakartta kafamı karıştırdı :)

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
erhan nalbantoğlu
bugün itopyaya sistem gelecek acaba 4070s gelir mi yada rx 7800-7900gre

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Mert Camran
iki ekran kartını da tecrübe ettiniz mi? Ne gibi farklar var. Bir de 20 dolar steam bakiyesini nasıl alıyoruz

peki daha önce amd tercih ettiniz mi?

ne önerirsin peki
Daha önce RX 570, RX 6600, RX 7600 kullandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,736
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom