Ryzen 3 3100 stok fan sesi

brdnscmc

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar bugün krndim sistemimi topladım. Çok şükür bir sıkıntı yok. Fakat yardım istedigim bir kaç konu var. Cpu stok fan sesi birazcik rahatsız ediyor beni. Biostan baktigimda bosta 40 derce ve fan speed 2000rpm. Sizce normalmidir. Anakartim b450ms2h. Cpu fan bağlantısına yaptım stok fanı. Kasam spec delta rgb kalan fanları ise sys fana yaptım. Bu kasanın fanlarının hızını kontrolcüsü üstünden kontrol edebilirmiyim ? 2 sorumada cevap verirseniz sevinirim

Aynı sıkıntıyı r5 1600 af nin stok fanında yasıyorum. Herseyden çok ses çıkartıyor meret

Arkadaşlar bugün krndim sistemimi topladım. Çok şükür bir sıkıntı yok. Fakat yardım istedigim bir kaç konu var. Cpu stok fan sesi birazcik rahatsız ediyor beni. Biostan baktigimda bosta 40 derce ve fan speed 2000rpm. Sizce normalmidir. Anakartim b450ms2h. Cpu fan bağlantısına yaptım stok fanı. Kasam spec delta RGB kalan fanları ise sys fana yaptım. Bu kasanın fanlarının hızını kontrolcüsü üstünden kontrol edebilirmiyim ? 2 sorumada cevap verirseniz sevinirim
Stok soğutucu evet sesli çalışıyor malesef

Kasandaki kontrolcü fan hızını ayarlayamıyor. Işıkla alakası hepsi. Stok fan maalesef sesli çalışıyor ama geçebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SYS fana taktıysan bios üzerinden ayarlayabilirsin.

Kendi kontrolculeri uzerindemi yoksa anakartami bağlı
sadece rgb konturlcusu var anakarta bagli ayarlayabiliyorum kasa fanlarını ama normale aldim 800rpmde donuyor ses cikarmiyor sadece yeterli olurmu diye sormak istiyorum 3 tane onde 1 tane egzoz sys fana baglilar hepsi 800 de

sadece RGB konturlcusu var anakarta bagli ayarlayabiliyorum kasa fanlarını ama normale aldim 800rpmde donuyor ses cikarmiyor sadece yeterli olurmu diye sormak istiyorum 3 tane onde 1 tane egzoz sys fana baglilar hepsi 800 de
Arkadaşlar sana yardım edecekler @DA-MD2
@RevDeisDou

cpu sıcaklığım boste 43derece rpmi ise 1700civari kasa fanları ise 800civari fakat biosta izledigimde aniden 150rpme dusup geri 800e cikiyor normalmidir hocam
Pek bilgim yok. Alternatif olarak Gigabyte SIV indirip ordan fan hızını ayarlayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,543
Üyeler
191,867
Son üye
Hasan Rzazade
Geri