Aslında gskill 3600mhz seçip vatandan da 550tl gskill 3600mhz alıp yine alınabilirEVET ARKADAŞLAR MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE GÖRÜŞTÜM
RAM 16 YAZIYOR AMA 8 GÖNDERİLECEĞİNİ SÖLEDİ
DEDİM NASIL BOLE BİRŞEY OLUR.MANTIKLIMI SİZCE
İŞTE STOKTU FALAN FİLAN DEDİLER VAZGEÇTİM BENDE ALMAKTAN.
ne stoğu yalan dolan . ben 16 gönderirler diye düşünüyodum hata vardır diye . itopyadaki stokmu bitecekmiş tamamen algı operasyonu milleti kekliyorlar resmenEVET ARKADAŞLAR MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE GÖRÜŞTÜM
RAM 16 YAZIYOR AMA 8 GÖNDERİLECEĞİNİ SÖLEDİ
DEDİM NASIL BOLE BİRŞEY OLUR.MANTIKLIMI SİZCE
İŞTE STOKTU FALAN FİLAN DEDİLER VAZGEÇTİM BENDE ALMAKTAN.
evet hocam f/p avantajı kalmıyorAslında gskill 3600mhz seçip vatandan da 550tl gskill 3600mhz alıp yine alınabilir
20k geçiyor tabii o zaman f/P avantaj kasım ayına göre kalmıyor. Ekim veya önce ki aylara göre yine alınabilir
kesinlikle yalan dolan hocamne stoğu yalan dolan . ben 16 gönderirler diye düşünüyodum hata vardır diye . itopyadaki stokmu bitecekmiş tamamen algı operasyonu milleti kekliyorlar resmen
Arada ki fark nerdeyse 6.5k ihtiyacınıza göre değişir bu PC de ne oynayacaksınız. Valo CS içinse paranız varsa alınır yukarı da sistemArc a750 e sistem 12000 e aldım. Bu fark için buna geçmeye değer mi sizce
Spoderman 2 mountblade , FIFA serisi resident evil gibi güncel oyunlarda 1080p 3 yıl götürür mü. Online oynamıyorumArada ki fark nerdeyse 6.5k ihtiyacınıza göre değişir bu PC de ne oynayacaksınız. Valo CS içinse paranız varsa alınır yukarı da sistem
Zamanında 2K koyup aynı sistemin TI halini alabiliyorduk, stoğu tükendi bir dahada üretilmedi. Oysa o gün alacaktım sistemİ.
Isınma problemi yaşatırbeyler 4060ti windforce alıcam değer mi 11.500 e
8gb rami 2 adet yapınca fiyat 18.999 oluyor8 gb rami görünce gelen pişmanlık