değerlere üçer 0 ekle yani 88000 75000 150000 olarak değişir mW mA şeklindeymiş çünküHocam - yazamıyorum bu şekil yaptım uygun mudur
değerlere üçer 0 ekle yani 88000 75000 150000 olarak değişir mW mA şeklindeymiş çünküHocam - yazamıyorum bu şekil yaptım uygun mudur
değerlere üçer 0 ekle yani 88000 75000 150000 olarak değişir mW mA şeklindeymiş çünkü
istersen negatif 30 yapıp dene ya da uğraşmam dersen 20 deneyebilirsin slikon kalitesine bağlı biraz tek tek çekirdeğe göre de yapabilirsin de çok zaman ister oMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Curve all cores negative 20 yazıyorum
Hocam bende neden watt hem 90 hem 4600 oluyor occt deistersen negatif 30 yapıp dene ya da uğraşmam dersen 20 deneyebilirsin slikon kalitesine bağlı biraz tek tek çekirdeğe göre de yapabilirsin de çok zaman ister o
şimdi negatif 25 ile dener misin + olarak scaları autoya al 4600 derken occt ağır bir test tekli çekirdek kullanımında daha yüksek mhz görürsün watt limitine takılıyor sıcaklık occt için iyi fanın % kaçAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk dediğin gibi yaptım bu sonuç çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bende neden watt hem 90 hem 4600 oluyor occt de
fan yüzdesini nereden görürümşimdi negatif 25 ile dener misin + olarak scaları autoya al 4600 derken occt ağır bir test tekli çekirdek kullanımında daha yüksek mhz görürsün watt limitine takılıyor sıcaklık occt için iyi fanın % kaç
Hocam dediğinizi yapınca pc açılmadı kurtarma ekranı falan geldi ben normal bildiğim ayarlara döndürüyorum bişey fark etmiyor zatenşimdi negatif 25 ile dener misin + olarak scaları autoya al 4600 derken occt ağır bir test tekli çekirdek kullanımında daha yüksek mhz görürsün watt limitine takılıyor sıcaklık occt için iyi fanın % kaç