Ryzen 5 7500f occt testinde 90 derece görüyor normal mi?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Curve all cores negative 20 yazıyorum
istersen negatif 30 yapıp dene ya da uğraşmam dersen 20 deneyebilirsin slikon kalitesine bağlı biraz tek tek çekirdeğe göre de yapabilirsin de çok zaman ister o

20250817_173728.webp

İlk dediğin gibi yaptım bu sonuç çıkıyor

istersen negatif 30 yapıp dene ya da uğraşmam dersen 20 deneyebilirsin slikon kalitesine bağlı biraz tek tek çekirdeğe göre de yapabilirsin de çok zaman ister o
Hocam bende neden watt hem 90 hem 4600 oluyor occt de

Alıntıyı görüntüle

İlk dediğin gibi yaptım bu sonuç çıkıyor

Hocam bende neden watt hem 90 hem 4600 oluyor occt de
şimdi negatif 25 ile dener misin + olarak scaları autoya al 4600 derken occt ağır bir test tekli çekirdek kullanımında daha yüksek mhz görürsün watt limitine takılıyor sıcaklık occt için iyi fanın % kaç

şimdi negatif 25 ile dener misin + olarak scaları autoya al 4600 derken occt ağır bir test tekli çekirdek kullanımında daha yüksek mhz görürsün watt limitine takılıyor sıcaklık occt için iyi fanın % kaç
fan yüzdesini nereden görürüm

Hocam dediğinizi yapınca pc açılmadı kurtarma ekranı falan geldi ben normal bildiğim ayarlara döndürüyorum bişey fark etmiyor zaten

Son düzenleme:
Geri