leica
80+
Curve Optimizer yaptığım için sabit bir voltajım yok. Sentetik yükte 1.16-1.22 arası boostluyor genelde.Voltaj değerin kaç benim 1.2
Curve Optimizer yaptığım için sabit bir voltajım yok. Sentetik yükte 1.16-1.22 arası boostluyor genelde.Voltaj değerin kaç benim 1.2
SistemBen de benzer değerler alıyorum. 4.65GHz + CO
Hocam ReBar/SAM, XMP açık mı? Oyun içi ayarlarda 'Multithreading' açık mı? Sistemin detayları nedir?
Hocam herşeyi fulledim ne kadar ekstra varsa açtımHangi ayarda oynuyorsun?
O nedirPBO açık bende 260 aşağı görmedim.
Tamam sebebi anlaşıldı, o zaman ilk mesajıma bakabilirsiniz.Hocam herşeyi fulledim ne kadar ekstra varsa açtım
Yeterli olması lazım, 5800X3D veya birkaç güne çıkacak 5700X3D'ye bakabilirsiniz.
Hocam peki o işlemciyi benim sistem doyururmu? Ekran kartiyla uyuşur degilmiTamam sebebi anlaşıldı, o zaman ilk mesajıma bakabilirsiniz.
ısı değerlerin iyiyse araştır ryzen masterdan açSistem
Ryzen 5 5600
Rtx 4060 gaming oc
Asrock ddr4 h550 m ana kart
16 gb ram
240 mm sıvı soğutucu 1 tb kingston 3000 yazma 2300 okuma ssd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam herşeyi fulledim ne kadar ekstra varsa açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O nedir
Isı değerlerim iyi 60 üstü görmedim bu ana kadarısı değerlerin iyiyse araştır ryzen masterdan aç
kesin aç o zaman fps farkettirir.Isı değerlerim iyi 60 üstü görmedim bu ana kadar
Neyi açmaliyimkesin aç o zaman fps farkettirir.
grafikleri yüksekte oynuyorsan 240hz ihtiyacın yok benceMerhabalar monitör 240 hz almak istiyorum ancak pc valoda hersey en yuksekte 200 ile 400 arası gidip geliyor 240 altı düşmesi beni sıkıntıya sokacağı için islemcimi yukseltmek istiyorum ekran kartım 4060 gaming oc sadece islemcimi degistirmem yeterli olur değilmi? Olursa hangi işlemciyi onerirsiniz
İşlemciye biraz ayıp olur, onun dışında sorun olmaz.Hocam peki o işlemciyi benim sistem doyururmu? Ekran kartiyla uyuşur degilmi
precision boost overdrive ı seç bu menüden.Neyi açmaliyim
Ya hocam sorun olmaz mı bi kax video izlemistim bu oc diyemi geçiyor tam ayar felan yapılmalı diyorlardiprecision boost overdrive ı seç bu menüden.