lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,767
bu işlemcide msi anakartta kombo strike nasıl açabilirim bilgisi olan var mı
ben açtım foto atayım sanabu işlemcide msi anakartta kombo strike nasıl açabilirim bilgisi olan var mı
valla çok iyi olur hocamben açtım foto atayım sana
en son açılan penceren 1, 2, 3 birini sec. ben 2 de kullaniyorum. 1 de voltaj az düşük yüksek performans, 2.de hersey orta, 3 de voltaj daha düşük daha iyi performans.bu işlemcide msi anakartta kombo strike nasıl açabilirim bilgisi olan var mı
benim anakartta combo strike seçeneği çıkmıyor hocam msi b550a pro anakarten son açılan penceren 1, 2, 3 birini sec. ben 2 de kullaniyorum. 1 de voltaj az düşük yüksek performans, 2.de hersey orta, 3 de voltaj daha düşük daha iyi performans.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3. modu seçtim simdi bir deneyim
1 temmuz 2022 tarihli technopatın yazısında şu yazmakta : ''Yeni beta BIOS’lar şu an için X570S Unify, X570S Ace, X570 Godlike, B550 Unify X, B550 Unify, B550 Gaming Edge WiFi, B550I Gaming Edge MAX WiFi ve B550M Mortar gibi modeller için kullanılabilir halde.''benim anakartta combo strike seçeneği çıkmıyor hocam msi b550a pro anakart
b550 gaming plus var biosta şuan sitedeki son beta biostan bi alttaki bios yüklü işlemci 5600 fakat combo strike kısmı yok biosta1 temmuz 2022 tarihli technopatın yazısında şu yazmakta : ''Yeni beta BIOS’lar şu an için X570S Unify, X570S Ace, X570 Godlike, B550 Unify X, B550 Unify, B550 Gaming Edge WiFi, B550I Gaming Edge MAX WiFi ve B550M Mortar gibi modeller için kullanılabilir halde.''
bios güncellemeni tavsiye ederim.
betayı yükselesem bir sorun olur mu1 temmuz 2022 tarihli technopatın yazısında şu yazmakta : ''Yeni beta BIOS’lar şu an için X570S Unify, X570S Ace, X570 Godlike, B550 Unify X, B550 Unify, B550 Gaming Edge WiFi, B550I Gaming Edge MAX WiFi ve B550M Mortar gibi modeller için kullanılabilir halde.''
bios güncellemeni tavsiye ederim.
beta tavsiye edilmez. ben beta denediğimde fan hızları devre dışı kalıyor mesela,betayı yükselesem bir sorun olur mu
fps oyunları için 1 mi 3 müen son açılan penceren 1, 2, 3 birini sec. ben 2 de kullaniyorum. 1 de voltaj az düşük yüksek performans, 2.de hersey orta, 3 de voltaj daha düşük daha iyi performans.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3. modu seçtim simdi bir deneyim
bunun olayı nedir reis biraz cahilim
bunun olayı nedir reis biraz cahilim