s23 kamerası iyi mi peki yüksek kaliteli bekliyorumbence s23+ al.
15 pro maxten aşağı kalır yanı yok diye biliyorum. karşılaştırmalara bakabilirsin.s23 kamerası iyi mi peki yüksek kaliteli bekliyorum
Sosyal medya içerik üreticisi isen herhangi bir iphone yeter ama s23+ ve yanındakiler daha mantıklı.sizce direk iphone 15 p.m. mi alayım yoksa s23+wach 5 pro+ buds 2 pro+ book 2 pro 360 mı alayım
hocam kamerasında renk patlaması olmasın yeterSosyal medya içerik üreticisi isen herhangi bir iphone yeter ama s23+ ve yanındakiler daha mantıklı.
Kalem sevdan varsa s23 ultrada bakabilirsin
hocam peki s23te renk patlaması oluyor muSamsung ekosistemi tarihin en saçma olayı. kendisine ait olmayan bir işletim sistemi ile ekosistem olmaz. Ekosistem yapmak için alma. Saat gereksiz mesela. Aynı şekil laptopta.
Telefona 100K verecek kadar paran varsa 15 Pro Max al kullan. Beğenmezsen 2. elde çok kaybın olmadan satıp değiştirirsin zaten.
Renk patlamasından kastınız nedir? S23 bana göre kamera tarafında başarısız. Renk doğruluğu, kontrast oranı, doygunluk oranı çok kötü. Ön kameranın renkleri ayrı kötü. Cilt tonunu baya kötü gösteriyor. S22'nin yazılımı S23'den daha iyi bu konularda.hocam peki s23te renk patlaması oluyor mu
s23+'ı bilmiyorum ama güç olarak testlerden de belli olduğu gibi 15 pro max'e göre eski denilebilecek 23 ultra bile ondan daha güçlü.hocam kamerasında renk patlaması olmasın yeter
Başka bir şey demeye gerek varmı bilmiyorum birde şunu izleyinhocam peki s23te renk patlaması oluyor mu
renkler birbirine karışıyor mu yani beyazı mavi gibi gösteriyor mu demek istedimRenk patlamasından kastınız nedir? S23 bana göre kamera tarafında başarısız. Renk doğruluğu, kontrast oranı, doygunluk oranı çok kötü. Ön kameranın renkleri ayrı kötü. Cilt tonunu baya kötü gösteriyor. S22'nin yazılımı S23'den daha iyi bu konularda.
Şu videoya bakarak kafanızda bir şeyler oturtabilirsiniz.