S24 ULTRA VS İPHONE 15

Ensar1453

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
S24 u tek kelimeyle. Video izlicekse zaten ekranı çok daha iyi.
Bende aynı şeyleri diyorum ama etrafındaki 50 kişi iphone kullanıyor ve 15 daha iyi diyorlar
Tek başıma samsung diyince bilgisiz benmişim gibi davranıyorlar

Kullanacak olan kişi genel olarak video izleyip telefona bakıyor
Sizce hangisi ?
Oyun falan da oynamayacak
24 ultra tabii ki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende aynı şeyleri diyorum ama etrafındaki 50 kişi iphone kullanıyor ve 15 daha iyi diyorlar
iphone fanboyu olduklarından hocam iphone 15in ekran birdefa 60hz 24 çok daha mantıklı

Sizi çok iyi anlıyorum hocam. Aynılarını bende yaşıyorum. Sabah arkadaşımın tanıdığında iphone 13 vardı bir deneyim dedim max 5x zoom atıyor 15 de max 5x zoom atıyordu hatta atsa ve çok net olsa neyse çamur gibi çekiyor onuda ve netlemiyor 2 saat netlesin diye uğraştım neymiş reklam var diye çöposlu xiaomi alınmazmış (2 dk de kapanıyor ve sadece redmi serilerinde var bense hiç daha karşılaşmadım) benim 8 pro fotoğraf olarak 13 den bile çok daha net 13 ün iyi olduğu 2 şey video ve yazılım iphoneun başka bir özelliği yok. O 2 özellikte benim telefonuma göre 6 senelik telefon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizi çok iyi anlıyorum hocam. Aynılarını bende yaşıyorum. Sabah arkadaşımın tanıdığında iphone 13 vardı bir deneyim dedim max 5x zoom atıyor 15 de max 5x zoom atıyordu hatta atsa ve çok net olsa neyse çamur gibi çekiyor onuda ve netlemiyor 2 saat netlesin diye uğraştım neymiş reklam var diye çöposlu xiaomi alınmazmış (2 dk de kapanıyor ve sadece redmi serilerinde var bense hiç daha karşılaşmadım) benim 8 pro fotoğraf olarak 13 den bile çok daha net 13 ün iyi olduğu 2 şey video ve yazılım iphoneun başka bir özelliği yok. O 2 özellikte benim telefonuma göre 6 senelik telefon.
Birde iphone alınmaz diyince hepsi bir olup savunuyorlar bir enayi benmişim gibi hissediyorum :D Birde ben yurt dışı 14 ultra düşünüyorum 25-30k bandında 25-30k lık bir iphone varsa gidicem onu alıcam 14 ultradan daha iyisi varsa.

Kullanacak olan kişi genel olarak video izleyip telefona bakıyor
Sizce hangisi ?
Oyun falan da oynamayacak
Uzun süredir android kullanmıyorum yaklaşık 1 senedir iphone 15 kullanıyorum memnunum oyun falan oynamıyorum ama ihtiyaca göre değişir tabii. Pro almadığım için pişmanım ben

Bu tamamen senin kullanım şekline bağlı aslında. Android seviyorsan, özellikle de özelleştirme, büyük ekran, kalem kullanımı gibi şeyler hoşuna gidiyorsa S24 Ultra seni daha çok tatmin eder. Kamera konusunda da daha esnek, zoom performansı da ciddi anlamda iyi. Yapay zekâ özellikleriyle de bazı alanlarda fark yaratıyor. Öte yandan iPhone 15 daha sade bir deneyim sunuyor, özellikle stabilite, uzun vadeli yazılım desteği ve iOS ekosistemini seviyorsan tercih edilebilir. Ancak iPhone 15 Pro değilse donanım olarak S24 Ultra'nın gerisinde kalıyor. Günlük kullanımda çok fark olmasa da özellikle fotoğraf, video ve genel özellik bakımından S24 Ultra bir adım önde diyebilirim.

ne zaman otobüse binsem iphone kullanlar tiktok geziyorlar samsuıng ise twitter hem binance kullanan gördüm neden acaba? :kekw:

Geri