S25 ultra vs iphone 16 pro hangisini almalıyım?

Reaksiyon skoru
88
selam arkadaşlar.
telefon alma arifesindeyim. butcem 80k civarı. intetnette bir ton video izledim. hangisi daha iyi karar veremedim. önceliğim youtubea içerik ürettiğimden video performansı. iphoneun videoda sanki bir tik daha iyi olduğunu dusunuyorum. ama 25 de üzmez elbette. fakat hangisini alırsam pişman olmam bir türlü çözemedim. instagtamada içerik üretme ihtimalim var. öncelik bu olunca iphone mu almak mantıklıdır yardımcı olurmusunuz ?

selam arkadaşlar.
telefon alma arifesindeyim. butcem 80k civarı. intetnette bir ton video izledim. hangisi daha iyi karar veremedim. önceliğim youtubea içerik ürettiğimden video performansı. iphoneun videoda sanki bir tik daha iyi olduğunu dusunuyorum. ama 25 de üzmez elbette. fakat hangisini alırsam pişman olmam bir türlü çözemedim. instagtamada içerik üretme ihtimalim var. öncelik bu olunca iphone mu almak mantıklıdır yardımcı olurmusunuz ?
s25 ultra diğer bütün konularda üstün fakat kamera kalitesi olarak emin değilim YAZILANA göre daha iyi fakat emin değilim.

İçerik dediğin an çok farklı segmentler olmadıkça tek seçenek iPhone.

içerik önceliğim olmasa direkt s25u alıcam ama fikrimi en çok değiştiren şey farklı platformlarda iphoneun daha iyi performans vereceği düşüncesi. yoksa batarya, kapasite, yapay zeka desteği, ekran kalitesi vs konularda samsung çok daha önde. ama internette kim içerik üretiyorsa hep iphone

içerik önceliğim olmasa direkt s25u alıcam ama fikrimi en çok değiştiren şey farklı platformlarda iphoneun daha iyi performans vereceği düşüncesi. yoksa batarya, kapasite, yapay zeka desteği, ekran kalitesi vs konularda samsung çok daha önde. ama internette kim içerik üretiyorsa hep iphone
iphone olmasının sebebi büyük bir fanboy kitlesi bulunuyor türkiye de
kamera konusunda belki yine 16 daha iyi olabilir.

İPhone alınmaz. Pili çabuk tükendiği söyleniyor. Mosad'ın uzaktan patlattığı telefonlar da İPhone du. Telefonu kulağına dayadığında kafanın uçmayacağından emin olamazsın.

İPhone alınmaz. Pili çabuk tükendiği söyleniyor. Mosad'ın uzaktan patlattığı telefonlar da İPhone du. Telefonu kulağına dayadığında kafanın uçmayacağından emin olamazsın.
gerçekten sen ciddi olamazsın dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

selam arkadaşlar.
İçerik üreteceğin göz önünde bulunursa iphone alman daha mantıklı olur çünkü video kısmında iphone hala daha iyi

Kagıt ustunde her ne kadar samsung iyi olsa ve samsung kullanicisi olsam da.Sosyal medya kısmına girecek iseniz iphone tercih ederdim.

Pro Max daha iyi olur ancak Pro da iyidir. Bu konularda iPhone tarafı daha sorunsuz ve daha çok memnun edebilir, yine de küçük ekrandaki içerik tüketimi ve pil ömrü konusu önemli.

S25 Ultra

Geri