Neler Yeni

Sağlan hikayeli oyun önerisi

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mahir
Cod serisini oynamadıysan modern warfare 1-2-3 oynaman lazım. Bence en iyi hikayeli fps tarzı oyun. Cod Ghost ve black ops 1-2 de gayet güzel hikayeye sahip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada spiderman remastered ı oynamadıysan o da çok güzeldi.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam Skyrim oynadınız mı?
Hocam denedim, atmosferi de güzeldi ama ben bana şuraya git diyecek bi oyun istiyorum, o daha çok bak sana açık dünya git görev bul yap kafasındaydı, ya da ben anlayabilecek kadar çok oynamadım

Cod serisini oynamadıysan modern warfare 1-2-3 oynaman lazım. Bence en iyi hikayeli fps tarzı oyun. Cod Ghost ve black ops 1-2 de gayet güzel hikayeye sahip.

Bu arada spiderman remastered ı oynamadıysan o da çok güzeldi.
Ghost, modern warfare ve spidermanı oynadım ama black opsu oynamamıştım, göz atarım, teşekkürler

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,698
İsim
Fatih
Hocam denedim, atmosferi de güzeldi ama ben bana şuraya git diyecek bi oyun istiyorum, o daha çok bak sana açık dünya git görev bul yap kafasındaydı, ya da ben anlayabilecek kadar çok oynamadım

Ghost, modern warfare ve spidermanı oynadım ama black opsu oynamamıştım, göz atarım, teşekkürler
Hocam ana hikaye size şuraya git diyor ve ben her ne kadar pek sevmesem de yan görevler ufak bir süreden sonra hikayeyi kürekle ağzınıza sokuyor isterseniz gitmezsiniz tabii 😅 bence oynanması gereken bir oyun. Cod Modern Warfare'i ben de kesinlikle öneririm. Özellikle ikinci oyun beni aşırı sarmıştı ilk oynadığımda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Özgür Derebey
Bende cos black ops 1. Hayranıyım çok iyi bir hikayesi vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Şu an indirim var zaten. Hitman ve MAFİA serisini sepetime ekledim.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Arkadaşlar normal rdr 2 satın alsam online oynayabilir miyim?

Online oynamak için illa rdr online mı almam gerekiyor?

Bir de ultimate edition ile normal rdr2 arasında ne fark var?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Hocam ana hikaye size şuraya git diyor ve ben her ne kadar pek sevmesem de yan görevler ufak bir süreden sonra hikayeyi kürekle ağzınıza sokuyor isterseniz gitmezsiniz tabii 😅 bence oynanması gereken bir oyun. Cod Modern Warfare'i ben de kesinlikle öneririm. Özellikle ikinci oyun beni aşırı sarmıştı ilk oynadığımda.
Modern Warfareleri ben de oynadım zaten ve beğenmiştim. Sizce Skyrime bir şans daha vermleri miyim?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,698
İsim
Fatih
Modern Warfareleri ben de oynadım zaten ve beğenmiştim. Sizce Skyrime bir şans daha vermleri miyim?
Ben yanlış okumuşum hocam pardon. Ben Skyrim'i çok seviyorum ve her ne kadar eksikleri olsa da sağlam bir hikayesi olduğunu düşünüyorum. Eğer istediğiniz oyunu bulamazsanız ben tavsiye ederim. Şu an fiyatı ne kadar bilmiyorum ama.ç

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Listende Far Crt olmadığını gördüm. Tarzınıza uyar mı bilmiyorum fakat tavsiye etmek istedim

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Ben yanlış okumuşum hocam pardon. Ben Skyrim'i çok seviyorum ve her ne kadar eksikleri olsa da sağlam bir hikayesi olduğunu düşünüyorum. Eğer istediğiniz oyunu bulamazsanız ben tavsiye ederim. Şu an fiyatı ne kadar bilmiyorum ama.ç
Tamam ona tekrar bi şans vereceğim, zaten şu konudaki oyunlar beni birdahaki indirime kadar idare eder :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Kcd yi bitirdinmi