Neler Yeni

Sahibinden param güvende hizmeti nasıl?

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
Merhaba, Abdullah abinin videolarını izledim. Genellikle satıcıyla buluşma noktası ayarlayıp ikinci el alışveriş yapıyor. Ancak videolarında "Sahibinden Param Güvende" hizmeti hakkında pek bir şey söylemiyor. İlk bakışta bu hizmet çok büyük bir nimet gibi görünüyor, hatta sistem alıcıya yönelik olduğu için satıcının dolandırılma riski bile var gibi duruyor. Abdullah abi, bu büyük hizmetten hiç bahsetmediği için burada bu konuyu açmak istedim. Sizce bu hizmetin bir tezgahı var mı? Satıcı bir şekilde üçkağıtçılık yapıp alıcıyı maddi ya da manevi zarara sokabilir mi?

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,195
İsim
1
evet sıkıntılı bi hizmet iki taraf da dolandırılabilir

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet sıkıntılı bi hizmet iki taraf da dolandırılabilir
Alıcı nasıl dolandırılabiliyor bu hizmeti kullanarak? Ekran kartı almayı düşünüyorum fakat aklımda soru işaretleri var.

ProCoup

80+ Bronze
Alıcı nasıl dolandırılabiliyor bu hizmeti kullanarak? Ekran kartı almayı düşünüyorum fakat aklımda soru işaretleri var.
Satıcı senle whatsaptan konuşuyor link atıyor bırdan al ilan açtım diyor oda sahte site ye yönlendiriyor ordan kredi kartını cukkalıyolar

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,195
İsim
1
en basiti direk bozuk ürün gönderir ben sağlam gönderdim der sonra uğraş dur facebook gruplarına bakın ekran kartı için

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
Satıcı senle whatsaptan konuşuyor link atıyor bırdan al ilan açtım diyor oda sahte site ye yönlendiriyor ordan kredi kartını cukkalıyolar
@quartle hocamın dediği gibi, eğer alıcı "sağlam gönderdim" deyip aslında bozuk bir mal gönderirse, araştırdığım kadarıyla bu durumda alıcı avantajlı konumda oluyor. Ancak satıcının video kaydı gibi kanıtları varsa bu durum satıcı lehine sonuçlanabilir. Sizce bu konuda ne düşünülmeli?

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
muhammed samet
Satıcıysan sıkıntı alıcıysan senin yararına. (tabi sahte tasarlanan sitelere dikkat etmen lazım)
satıcıyım sıkıntı olmasın diye paketlemeinden tut kargoya verme aşamısına kadar her anı kayıt ediyorum eyer bir sıkınıtı olmasa siliyorum

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
satıcıyım sıkıntı olmasın diye paketlemeinden tut kargoya verme aşamısına kadar her anı kayıt ediyorum eyer bir sıkınıtı olmasa siliyorum
Hocam bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum bir alıcı olarak fakat iki tarafında video kaydı olduğu bir senaryoda parça bozuk gelirse sahibinden.com nasıl bir yol izliyor onu merak ediyorum.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,288
İsim
Lokman Doğan
3 tane ürün sattım hiç sıkıntı yaşamadım ama bu şans işi karşına bi dolandırıcı gelir başını ağrıtır

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
muhammed samet
Hocam bende aynı şekilde yapmayı düşünüyorum bir alıcı olarak fakat iki tarafında video kaydı olduğu bir senaryoda parça bozuk gelirse sahibinden.com nasıl bir yol izliyor onu merak ediyorum.
Ben şu ana kadar sorun yaşamadım fakat eyer iksi de test videolari kaydetmiş ise sorumlu kargo şirketi sorumlu tutulur büyük ihtimal (eyer ki ezilmiş ya da darbe almış ise)

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
Ben şu ana kadar sorun yaşamadım fakat eyer iksi de test videolari kaydetmiş ise sorumlu kargo şirketi sorumlu tutulur büyük ihtimal (eyer ki ezilmiş ya da darbe almış ise)
anladım hocam o zaman alıcı olarak kutu açılımının ve montajın her detayını çekersek dolandırılma ihtimalimiz sıfıra yakın bilgiler için teşekkürler

umtb

80+
Alım yapın satım yapmayın

Top Bottom