s20fe sponsor mu usta sana ben hala anlamış deilim güncelleme almayan telefonu önermek mantıklı mıSırf güncel bir cihaz diye A54 almak saçmalık. S20 Fe veya Realme GT 2 al.
Snapdragon 865 var, bu bile yeter.s20fe sponsor mu usta sana ben hala anlamış deilim güncelleme almayan telefonu önermek mantıklı mı
Güncelleme almıyor diye cihaz ölmüyor. Performans ne kadar iyiyse ömür o kadar fazla olur.s20fe sponsor mu usta sana ben hala anlamış deilim güncelleme almayan telefonu önermek mantıklı mı
işlemcisi nedir realme gt2ye dönücem gibiGüncelleme almıyor diye cihaz ölmüyor. Performans ne kadar iyiyse ömür o kadar fazla olur.
S20 Fe'nin Snapdragon 865, GT 2'nin Snapdragon 888.işlemcisi nedir realme gt2ye dönücem gibi
gt2 kaç yıl götürür hocam wild rift oynuyorum adam akıllı sadece gerisi müzik video falanS20 Fe'nin Snapdragon 865, GT 2'nin Snapdragon 888.
Kullanmak istediğin kadar götürür. Min 3-4 yıl.gt2 kaç yıl götürür hocam wild rift oynuyorum adam akıllı sadece gerisi müzik video falan
tamamdır hocam çok sağ ol şu an p30lite var bataryası öldü eriyo bildiğin günü çıkarmayı bırak öğleden sonraya gelmeden bitiyo oynamadığım halde şart oldu almak şu anKullanmak istediğin kadar götürür. Min 3-4 yıl.
Hocam 1 hafta önce 0 şekilde s20fe aldım güncelleme mevzusu sanırım bu telefon için artık bitti bana ne gibi zarar yazar veya ne kadar daha kullanabilirimKullanmak istediğin kadar götürür. Min 3-4 yıl.