Anladığım kadarıyla onaylanan ödemeler her ayın 20 sinde olacak. Şu an ödemen onaylandıysa yarın paran yatacak.başvuruların değerlendirilmesi 20 aralıktan sonra mı olacak yoksa vergi indiriminin hesaplara yatırılması mı 20 aralık onu anlamadım
Anladığım kadarıyla onaylanan ödemeler her ayın 20 sinde olacak. Şu an ödemen onaylandıysa yarın paran yatacak.başvuruların değerlendirilmesi 20 aralıktan sonra mı olacak yoksa vergi indiriminin hesaplara yatırılması mı 20 aralık onu anlamadım
Sizce mevcuttaki faturayla başvurmanın zararı olur muAnladığım kadarıyla onaylanan ödemeler her ayın 20 sinde olacak. Şu an ödemen onaylandıysa yarın paran yatacak.
Bilemiyorum, bence en fazla red verirler ama eksiksiz başvuru yapmak daha sağlam olacaktır.Sizce mevcuttaki faturayla başvurmanın zararı olur mu
hocam ben bu telefona galaxy a32den geçtim açtım kullanıyorum 120 hz ekran vs çok güzel işlemci biraz daha hızlı kamera daha iyi okey ama ne bileyim öyle aşırı manyak süper bi fark göremedim hatta a32de siyahlar daha siyahken a34te daha mavimsi böyle çözemedim sizce gereksiz bir geçiş mi oldu ne düşünüyorsunuzBilemiyorum, bence en fazla red verirler ama eksiksiz başvuru yapmak daha sağlam olacaktır.
Hocam islemci biraz daha degil gece ve gündür kadar fark var iki cihaz arasinda. Ozellikede ekran kartlarindahocam ben bu telefona galaxy a32den geçtim açtım kullanıyorum 120 hz ekran vs çok güzel işlemci biraz daha hızlı kamera daha iyi okey ama ne bileyim öyle aşırı manyak süper bi fark göremedim hatta a32de siyahlar daha siyahken a34te daha mavimsi böyle çözemedim sizce gereksiz bir geçiş mi oldu ne düşünüyorsunuz
hocam telefonu sadece günlük kullanıyorum hiç oyun falan oynamıyorum ondan fark edemedim pek sizin yorumunuz nedir sizce mantıklı bir geçiş mi?Hocam islemci biraz daha degil gece ve gündür kadar fark var iki cihaz arasinda. Ozellikede ekran kartlarinda
Asla gereksiz değil. Ozelliklede vergi indiriminden yaralanacaksan 5200 liraya geliyor a34. Rakipsizhocam telefonu sadece günlük kullanıyorum hiç oyun falan oynamıyorum ondan fark edemedim pek sizin yorumunuz nedir sizce mantıklı bir geçiş mi?