❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy A34 128 GB 9499 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
başvuruların değerlendirilmesi 20 aralıktan sonra mı olacak yoksa vergi indiriminin hesaplara yatırılması mı 20 aralık onu anlamadım
Anladığım kadarıyla onaylanan ödemeler her ayın 20 sinde olacak. Şu an ödemen onaylandıysa yarın paran yatacak.

Bilemiyorum, bence en fazla red verirler ama eksiksiz başvuru yapmak daha sağlam olacaktır.
hocam ben bu telefona galaxy a32den geçtim açtım kullanıyorum 120 hz ekran vs çok güzel işlemci biraz daha hızlı kamera daha iyi okey ama ne bileyim öyle aşırı manyak süper bi fark göremedim hatta a32de siyahlar daha siyahken a34te daha mavimsi böyle çözemedim sizce gereksiz bir geçiş mi oldu ne düşünüyorsunuz

hocam ben bu telefona galaxy a32den geçtim açtım kullanıyorum 120 hz ekran vs çok güzel işlemci biraz daha hızlı kamera daha iyi okey ama ne bileyim öyle aşırı manyak süper bi fark göremedim hatta a32de siyahlar daha siyahken a34te daha mavimsi böyle çözemedim sizce gereksiz bir geçiş mi oldu ne düşünüyorsunuz
Hocam islemci biraz daha degil gece ve gündür kadar fark var iki cihaz arasinda. Ozellikede ekran kartlarinda

Müşteri hizmetleriyle tekrar görüştüm . Talebiniz incelenme aşamasında bu son aşama dedi. Henüz kimseye ekleme yapmamışlar. Aldığımız telefonların imeisi onlarda bulunuyormuş ama mail kanalıyla tekrar bize sorabilirlermiş bilginize

Bunlar bu işi çözemez.Bu iş çok basit bir iş tonla yazılımcıları var,1 gecede biter. Hadi eski manuel yontemle olsa bile şimdiye bitmişti.Sattiklari kişilere elden tek tek IMEI girerek.

Az önce konuştuğum müşteri temsilcisi aradı. Sipariş numaramı aldı. İmeilerden 1 tanesinin bugün ekleneceğini faturanın elime ulaşmasının zaman alacağını söyledi.

merhaba herkese kolay gelsin. geçen haftadan beri bende uğraşıyorum sırf bunun içinde üye oldum. dün tekrar yazdım ve görüşmeden sonra bana aşağıdaki e postayı attılar. sanki telefon imeisini öğrenmek istiyorum gibi alakasız bir cevap geldi.

1700474186013.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos