popüler kişiler dillendirse çözülür aslındaBu konuda derdimizi anlatacağımız bir yer yokmu ya nereye şikayette bulanabiliriz sizce ?
Çokta umurlarında değiliz gibipopüler kişiler dillendirse çözülür aslında
boşver onlar hepsiburada ürün reklamı yapsınlar mağdurun yanında kimse durmazpopüler kişiler dillendirse çözülür aslında
Çok haklısın, indirime gelince "bak bu şu kadar, bak bu bu kadar, şahane indirim kaçırma" ama bu kadar kişi mağdur olunca görmezden geliyorlar. İnsan en azından konuşur bir bilgi öğrenir "Arkadaşlar şu şu tarihleri arasında bu şekilde çözülecekmiş" der ama yok.boşver onlar hepsiburada ürün reklamı yapsınlar mağdurun yanında kimse durmaz
Abdullah abi yardımcı olabilseydi net bir şey öğrenmiş olurduk..Çok haklısın, indirime gelince "bak bu şu kadar, bak bu bu kadar, şahane indirim kaçırma" ama bu kadar kişi mağdur olunca görmezden geliyorlar. İnsan en azından konuşur bir bilgi öğrenir "Arkadaşlar şu şu tarihleri arasında bu şekilde çözülecekmiş" der ama yok.
gecti hocam hala yok imei :/Tarih verdiler 23ü saat 18'e kadar dediler yine baştan savıyorlar, bi halttan anladıkları yok ,kendi kurallarına uymuyorlar, iade işlemini başlatıyorum ben. Beklemeye devam edecek arkadaşlara allah sabır versin.
En geç Cuma demişler bir arkadaşa, yarında gelmezse neler olacağını düşünemiyorum.gecti hocam hala yok imei :/
Bana da haftaya sali dediler onu ne yapacağızEn geç Cuma demişler bir arkadaşa, yarında gelmezse neler olacağını düşünemiyorum.
şimdi bidaha konuştum 14 gün demelerinin sebebi çok yoğun olduğu durumlarda depoyla alakalı bu türden işlemlerin max 14 günmüş normalde yoğunluk yokken 72 saat içinde hallaluyormus prosedüre göre o yüzden bize başlarda 72 saat diyenlerin 72 saat deme sebebi oymuş sonunda dogru düzgün bilgi veren birine denk geldim 15. de basvurdum ben başvurunun isleme alinmasi 17 si mi oyle bisiy dedi enn geç 2 3 aralığa kadar hallolmuş olucak dediEn geç Cuma demişler bir arkadaşa, yarında gelmezse neler olacağını düşünemiyorum.