Samsung Galaxy A52 mi iPhone SE 2020 mi?

Walsie

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar elimde Samsung Galaxy A52 var ikinci el iPhone SE 2020 alasım var araya 1000₺ koymam lazım sizce değer mi yoksa Galaxy A52 devam mı? Oyun oynamıyorum instagram snpachat twitter kullanıyorum pil durumundan herkes şikayetçi siz ne önerirsiniz?

Arkadaşlar elimde Samsung Galaxy A52 var ikinci el iPhone SE 2020 alasım var araya 1000₺ koymam lazım sizce değer mi yoksa Galaxy A52 devam mı? Oyun oynamıyorum instagram snpachat twitter kullanıyorum pil durumundan herkes şikayetçi siz ne önerirsiniz?
Aypone alın Hocam anneme aldık güzel cihaaz

A52 devam bence. SE 2020 nin 2. kez şarjınj bitirdim şuan %5 diyor 😀

A52 devam bence. SE 2020 nin 2. kez şarjınj bitirdim şuan %5 diyor 😀
Hocam çekilen videoların veya fotoğrafların kalitesi instagrama atınca düşmüyor değil mi? Ben instagramı ve snapchati aktif kullanan biriyim ve videoların kalitesi çok kötü.

Hocam çekilen videoların veya fotoğrafların kalitesi instagrama atınca düşmüyor değil mi? Ben instagramı ve snapchati aktif kullanan biriyim ve videoların kalitesi çok kötü.
Sosyal medyada paylaşım yapan biri değilim o yüzden bilmiyorum ama iPhonede kalite düşüşü olmuyor deniyor.

Hocam sıfırmı alacaksınız 2. el mi ona göre yardımcı olurum size ben kendi cihazımı satıyorum 14 ay garantisi devam ediyor 7000tl kırmızı versiyon.

se 2 geçilir

Son düzenleme:
Hocam bütçe yükseldi 11t ile s21 arasındayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben artık kamerasını beğenmiyorum bütçemde var s21 yada 11t almayı düşünüyorum.
Anladım hocam hayırlısı olsun ben de biraz bekleyeceğim yazin param olursa 11 alirim. S21in bataryasıda se den biraz iyi diyorlar s21in hizli bitiyormus

Anladım hocam hayırlısı olsun ben de biraz bekleyeceğim yazin param olursa 11 alirim. S21in bataryasıda se den biraz iyi diyorlar s21in hizli bitiyormus
s21 o kadarda değil ama kamera olsun ve çok güzel yazılımıda uzun ömürlü daha ne olsun ama 11t beni arada bırakıyor hayırlısı.

Geri