Öneri Samsung Galaxy A52 vs Poco X3 Pro (3000-4000₺ Telefon)

Annemde note 9s kullanıyor bende redmi note 8 pro var annem sürekli sövüyor bana senin telefondan niye almadın da bana düşük aldın diye :D Sürekli kasıyor gerçekten. Note 8 pro note 9s'in altı olmasına rağmen çok daha iyi bir telefon :D
Bende aşırı memnunum ne sorunu varmış :ROFLMAO:

Hocam geekbench testlerinde olsun poco daha önde. A52'nin tek artı yönü kamerası gibi gözüküyor. Ben gidip bir kamera ve marka takıntısı yüzünden A52 alırsam paramı çöpe atarım bunu daha önce çok yaşadım. SD 860 varken sd720g ye o parayı verirsem o cihaz 2 sene içinde elimde kalır. En basitinden redmi note 9s kullanıcıları kafayı yiyor yani demem o ki uzun yıllarca kasmadan kullanmak istiyorsa a52ye o para verilmez.
Peki ya yazılım?

:D Al o zaman o telefonu 5 sene kasmadan kullan bakalım kullanabilecek misin :D
İnsan gibi kullanırsan neden olmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:D Al o zaman o telefonu 5 sene kasmadan kullan bakalım kullanabilecek misin :D
A52 değil 1 senedir aktif kullandığım A21s telefonumu bile 5 yıl rahat rahat kullanırım emin ol.

A52 değil 1 senedir aktif kullandığım A21s telefonumu bile 5 yıl rahat rahat kullanırım emin ol.
Sana J7 Prime vs Note 8 falan desek muhtemelen J7 seçeceğin için bence sözlerinin pek önemi yok. Samsung olması yeterli bir kriter senin için.

Son düzenleme:
Bende aşırı memnunum ne sorunu varmış :ROFLMAO:
Kasıyor cihaz çok bariz. Telefon geliyor mesela açıyor bazen telefonu açtığı halde açılmıyor. Sonra o ekran kapanmıyor. Telefonu kapatıp açması gerekiyor falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,664
Üyeler
184,661
Son üye
kctopal
Geri