Neler Yeni

Yardım Samsung Odyssey G65B 32 Alınır mı?

MustafaaY

80+ Bronze
32 mi kullanıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İps aratmayan model diye söyleniyor ayrıca indirimle çok uyguna geliyor diye sorayım dedim. Benimde tercihim ips ama işte.
Üsteki msi g274qpf e2
Alttaki g6

Ek olarak g6 va panele göre renkleri çok iyi

Son düzenleme:

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
Msi g274qpf e2 de ölü piksel ve biraz fazla ışık sızması olduğu için iade edicem. Onun yerine g6 aldım
Hocam sen ne dersen şimdi tak diye alacağım. Çünkü Msi modelini kullandım ve çok memnun kalmıştım ki ışık sızması var diye iade ettim. Oyunlarda G65B ghosting yapıyor mu ya da yatay çizgiler mevcut mu ? Özet geçersen çok sevinirim.

MustafaaY

80+ Bronze
Hocam sen ne dersen şimdi tak diye alacağım. Çünkü Msi modelini kullandım ve çok memnun kalmıştım ki ışık sızması var diye iade ettim. Oyunlarda G65B ghosting yapıyor mu ya da yatay çizgiler mevcut mu ? Özet geçersen çok sevinirim.
Bende msi den çok memnundum ama iade etmek zorunda kaldım. Ghosting hiç yok. Yenileme hızını standart yapınca çok az black smearing oluyor. Daha hızlı moduna alınca ortadan kalkıyor bunun fotosunu atarım PC ye geçince ikisi arasında ne fark var pek bilmiyorum. Yatay çizgileri şuan için görmedim yok sanırım.

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali şahin
Hocam 2sini güncel olarak kullanıyor musun?
Dostum fiyatına göre oldukça mükemmel bence dene va paneli tadınca ips glow ve ışık sızması muhabbeti çekilmez oluyor . Siyahlarda ips panele göre kat ve kat daha iyi
Msi g274qpf e2 de ölü piksel ve biraz fazla ışık sızması olduğu için iade edicem. Onun yerine g6 aldım
bahsettiğiniz vrr özelliğini açınca sorunum düzeldi teşekkür ederim. g6 benim açımdan dandik veya kusurlu olan ips panelli monitörlerden çok daha iyi. Ama msi 274qrf qd e2 kadar iyi de diyemem.

Bende msi den çok memnundum ama iade etmek zorunda kaldım. Ghosting hiç yok. Yenileme hızını standart yapınca çok az black smearing oluyor. Daha hızlı moduna alınca ortadan kalkıyor bunun fotosunu atarım PC ye geçince ikisi arasında ne fark var pek bilmiyorum. Yatay çizgileri şuan için görmedim yok sanırım.
aynı sorunu bende başta yaşadım hatta iade bile düşünmüştüm ama yanıt süresini extreme yapınca ips panelden hiç bir farkı kalmıyor curved olması dışında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tunahan Gündüz
Tamam hocam müsait olduğun vakit atarsın. Beklemedeyim...

Dostum fiyatına göre oldukça mükemmel bence dene va paneli tadınca ips glow ve ışık sızması muhabbeti çekilmez oluyor . Siyahlarda ips panele göre kat ve kat daha iyi

bahsettiğiniz vrr özelliğini açınca sorunum düzeldi teşekkür ederim. g6 benim açımdan dandik veya kusurlu olan ips panelli monitörlerden çok daha iyi. Ama msi 274qrf qd e2 kadar iyi de diyemem.

aynı sorunu bende başta yaşadım hatta iade bile düşünmüştüm ama yanıt süresini extreme yapınca ips panelden hiç bir farkı kalmıyor curved olması dışında.
274QRF QD E2 Bulsam alacaktım ama bulamadım.

MustafaaY

80+ Bronze

Ben extreme değilde daha hızlı yapınca IPS panelden farkı kalmıyor, renk ayarını 25 den 30-32 yaparsan renkler daha canlı oluyor bakmanı tavsiye ederim.

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali şahin
Ben extreme değilde daha hızlı yapınca IPS panelden farkı kalmıyor, renk ayarını 25 den 30-32 yaparsan renkler daha canlı oluyor bakmanı tavsiye ederim.
ben 28 de kullanıyordum yeterli geliyor ama yinede 30 yaptım.

hiç kendi işletim sistemine geforce now yükleyip kullanmayı denediniz mi ?

MustafaaY

80+ Bronze
ben 28 de kullanıyordum yeterli geliyor ama yinede 30 yaptım.

hiç kendi işletim sistemine geforce now yükleyip kullanmayı denediniz mi ?
Amd var bende freesync premium kullanıyorum. Sen Hdr kullanıyormusun tam anlayamadım onu ben.

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ali şahin
Amd var bende freesync premium kullanıyorum. Sen Hdr kullanıyormusun tam anlayamadım onu ben.
evet hdr açık neyi anlamadınız tam olarak ?

monitörün kendisinden mi açmaya çalışıyorsunuz ?

MustafaaY

80+ Bronze
evet hdr açık neyi anlamadınız tam olarak ?

monitörün kendisinden mi açmaya çalışıyorsunuz ?
renkleri daha iyi mi? kötümü yapıyor onu anlamadım birde monitörün kendisinden açılmıyor. windowstan açılıyor.

Top Bottom