Çözüldü✓ Samsung Odyssey G65B 32inç alınır mı

10ER

80+
Reaksiyon skoru
21
Çoğu zaman valo cs tarzı oyunlar oynuyorum fakat direksiyon seti ile ets veya başka oyunlar oynamayı, dizi izlemeyi video izlemeyi de seviyorum sizce 32 inç mi tercih etmeliyim 27 inç mi? Samsung öğrenci indirimiyle 14 bin küsüre geliyor 32inç

çok zamlanmış ya ağustos ayında 10.200dü ben çok büyük olur diye 27 inçi tercih etmiştim. çok memnunum ama baya zam işte

• Beğen
Reaksiyonlar: 10ER
Direksiyon ile oynanan oyunlar için büyük ekran daha iyi olur diyorum .

O
Çoğu zaman valo cs tarzı oyunlar oynuyorum fakat direksiyon seti ile ets veya başka oyunlar oynamayı, dizi izlemeyi video izlemeyi de seviyorum sizce 32 inç mi tercih etmeliyim 27 inç mi? Samsung öğrenci indirimiyle 14 bin küsüre geliyor 32in
FPS türüne bir tık fazla ben olsam 27 öncü alırdım karışık oynarım diye

Çoğu zaman valo cs tarzı oyunlar oynuyorum fakat direksiyon seti ile ets veya başka oyunlar oynamayı, dizi izlemeyi video izlemeyi de seviyorum sizce 32 inç mi tercih etmeliyim 27 inç mi? Samsung öğrenci indirimiyle 14 bin küsüre geliyor 32inç
Kanka işin içine FPS oyun da girdiği için 27 inch tercih edilebilir. Monitörün kalitesi üst düzey zaten o ayrı bir konu. Hem hikayeli hem FPS için 27 inch 32 inchte FPS oyunlarda çok zorlanırsın diye düşünüyorum.

Kanka işin içine FPS oyun da girdiği için 27 inch tercih edilebilir. Monitörün kalitesi üst düzey zaten o ayrı bir konu. Hem hikayeli hem FPS için 27 inch 32 inchte FPS oyunlarda çok zorlanırsın diye düşünüyorum.
teşekkür ederim yorumunuz için 27yi alıcam VA panel olmasına rağmen IPS panele kafa tutuyormuş o yüzden bu modeli tercih ettim

teşekkür ederim yorumunuz için 27yi alıcam VA panel olmasına rağmen IPS panele kafa tutuyormuş o yüzden bu modeli tercih ettim
Direksiyon ile oynanan oyunlar için büyük ekran daha iyi olur diyorum .
Arkadaşın dediği gibi sim-racing için 32" tercih ettim ve çok memnunum. Hikayeli oyunlar içinde iyi, ama FPS için en fazla 27"olmalı bence de.

• Beğen
Evet piyasadaki kaliteli VA panellerden biri ben alalı 2 ay olmadı belki inanılmaz memnunum şu ana kadar canavar gibi monitör FPS oyunda da denedim bana mısın demiyor. Hikayeli oyundan bahsetmeme bence gerek yok film izler gibi oyun oynuyorsun resmen. Ben aşırı memnunum bu forumun bana kazandırdığı en önemli çevre birimlerinden biriydi bu monitör hiçbir fikrim yokken burada sorgulayarak almıştım çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet piyasadaki kaliteli VA panellerden biri ben alalı 2 ay olmadı belki inanılmaz memnunum şu ana kadar canavar gibi monitör FPS oyunda da denedim bana mısın demiyor. Hikayeli oyundan bahsetmeme bence gerek yok film izler gibi oyun oynuyorsun resmen. Ben aşırı memnunum bu forumun bana kazandırdığı en önemli çevre birimlerinden biriydi bu monitör hiçbir fikrim yokken burada sorgulayarak almıştım çünkü.
Rica ederim bu arada.

• Beğen
Alınır ana 32 inç 2k için fazla pikselleri belirgin olur

• Beğen
Geri