Dostum yanlış anlama ama sen daha evrimi tam olarak anlamamışsın evrime tüm dinler inanabilir çünkü evrim bir doğa kanunudur. Ateist olmana gerek yok bundan dolayı sana önerim evrimi iyice araştırman.Ne nasibi kanka inat olsun diye intihar edip kader nasip dediğin şeyi bozabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ateist olmaktan başka seçeneğim yok evrime inaniyorum
Ya saçmasapan konuşma anakart arızalı geldi diye intihar mı edilir? Senin gibilerin sosyal medya kullanması yasaklanmalı. Bir sokmuşsunuz kafanıza yok hayat tat vermiyor, yok her şey ters gidiyor. Kardeşim her dara düşen intihar mı ediyor. Şu dünyada her şey allahtan gelir. Dertte allahtan sıhhatte allahtan. Dua et allah başına başka dert vermesin.Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
Alakası yok. Bir daha araştırmalısınDostum yanlış anlama ama sen daha evrimi tam olarak anlamamışsın evrime tüm dinler inanabilir çünkü evrim bir doğa kanunudur. Ateist olmana gerek yok bundan dolayı sana önerim evrimi iyice araştırman.
8. Sınıf din kültürü ve ahlak bilgisi Kader ve kaza ünitesi tekrar et.Ayrıca "ben intihar ediyom" diyip intihar edilmez. Nasibinde ne yazıyorsa o. Nasibinde 80 yaşinda öleceğin de yazıyor olabilir, veya yarın olecegin yaziyor olabilir bilemeyiz
edit: yanlış düşünmüşüm
ustam yapma daha pp deki kızla tanışacaksınGerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar
yap gitsin (yapmayacağını ikimizde biliyoruz)Gerçekten artık yaşamaktan bıktım tadı tuzu yok hic bir şeyden zevk alamıyorum artık motorsiklet hariç aldığım anakartın sorunlu cikmasi ve sabahtan beri onunla ugrasmam bugun iyice baydi beni, gelecek kaygısı, ask hayati hic bir seyle ugrasamam artık kendinize iyi bakın dostlar