- Konu Sahibi Konu Sahibi
İncelemelerde yeterli deniliyor o yüzden dedim sıkıntı yok psu çekerim high Power yada. Raijintek 750 Gold vbMesaj otomatik birleştirildi:
750gold ya da-850 Watt bronze güç kaynağı gerekiyor resimde görüldüğü gibi.
İncelemelerde yeterli deniliyor o yüzden dedim sıkıntı yok psu çekerim high Power yada. Raijintek 750 Gold vbMesaj otomatik birleştirildi:
,7900xt modeli ortalama 30 k civarı sanırımMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıyeten bir serinin en üstünü değil de bir alrını almayı öneririm. Hem elektrik sarfiyatı, hem ısınma hem de ses açısından.
4080 40 bin üstü galiba o yüzden alınmaz sanırım7900xt ya da rtx 4080 yeterli gelecektir.
4080 supere göre daha pahalı alınmaz7900xt ya da rtx 4080 yeterli gelecektir.
Amazonda 30 bin
Stok bitmiş ama sanırım
Ses önemsiz almışken üst alayım diyorum da kasama sığar mı acaba kasa küçük çünkü 330 mm gösteriyorBir serinin en üstünü değil de bir altını almayı öneririm. Hem elektrik sarfiyatı, hem ısınma hem de ses açısından.
Ses önemsiz almışken üst alayım diyorum da kasama sığar mı acaba kasa küçük çünkü 330 mm gösteriyor
Pulse için soğutması kötü diyorlar öylemi gerçekten eğer öyleyse vazgeçme sebebim bu olur ekran kartındaMesaj otomatik birleştirildi:
7900XTX 32 cm civarı görünüyor..
7900xt nin sığma olasılıgı daha yuksek sapphire pulse için
7900 gre 4070 ti süpere denk diyorlar çok kararsız kaldım 22 k altına ancak snerjiden 7900 gre fighter alınıyor diğer modellere 25 bine yakınMesaj otomatik birleştirildi:
7900XTX 32 cm civarı görünüyor..
7900xt nin sığma olasılıgı daha yuksek sapphire pulse için
Sığar gibi atx kasaKonu başlığında sistemi attım direk https://www.itopya.com/powerboost-p...iyah-mesh-panel-rgb-atx-mid-tower-kasa_u24877 psu stok değil MSI MAG
Hocam peki son olarak önerin ne ekran kartında soğutma ve performans kısmında hangisini almalıyımSığar gibi atx kasa
İnsanlara lütfen yanlış bilgi vermeyin .Bir de rahat geçer yazmışsınız. 7900gre saf güçte 4070 super ile aynı. ancak dlss ile daha önde. Eksikliği VRAM.psu yetersiz amacın rtx değilde fps ise 7900gre saf güçte 4070ti veya süperi rahat geçiyor 7900grr al derim psu olarak minimum 750w al rtx açınca zaten 60fps'e düşcen yer yer 4070ti veya süperde o yüzden rtx gereksiz amaç fps ise amd al full amd sistemin avantajıda var ve 4070 serisi 4070ti süper harici 12gb'ken 7900gre 16gb