focusford
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
aynen öyle ben birde 42k fiyattan aldım o kadar fiyat verip ses duymak can sıkıcı oluyor ama şuanki fiyatıda iyi yine ama düşmesi lazım biraz dahaGiriş seviye 5070TI ile arada 5-6K+ gibi bi' fark olduğunda NITRO+ her türlü alınabilecek bi' kart. Kaldı ki zaten bu sistemleri toplarken güç tüketimi günlük kullanıcının çok da umrunda olmuyor, ya da ufak bi' undervolt yaparak bunu kendine göre düzenleyebilir. MFG konusunda Nvidia bi' tık ileride ama AMD tarafının da bu tip çalışmaları ilerleyen zamanlarda daha da geliştireceğini düşünüyorum. Bunun yanında yeni nesil oyunlarda RT zorunluluğu diye bi' şey imkansız, o zaman piyasadaki herkes elindeki kartları çöpe mi atsın?
Bu iş tamamen F/P ile ilgili, zaten çok parası olan gidip direkt istediği kartı alır ama 5070TI giriş seviye ile NITRO+ böyle bi' kıyaslamada saçma olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşte temel olarak sıkıntı AMD'nin üst segment kartlarda bile hep bazı noktalarda soru işareti bırakması. Açıkcası insan 38K para verdikten sonra CW dinlemek istemez ya da bunu dinlememek için FPS sınırlaması, undervolt gibi şeyler. İnsanları bi' noktada Nvidia tarafına kaydıran şeyler hep aslında detaylarda gizli ve detaylar her zaman fark yaratır.
Bu yüzden de bu kartlar ile Nvidia arasındaki makas açılıp daha F/P noktaya gelmeli, yoksa 2-3K için tercihler yine diğer tarafa kayıyor.