❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Nitro+ 37.999 TL

Toplu bir cevap vermek istiyorum bazi arkadaşların amd yazılımı çok kötü ve yeşilin güzel olduğunu söyleyenler için bu iş suan tam tersi yeşil boka sardı amd yazılımı dahada düzgün hale getirdi
araştırın ezberden yazmayın teşekkürler

Sapphire olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Reddit'de binlerce sıkıntı yaşayan insanlar var ve çoğuda hep Sapphire modeli kartlar. Bunun yerine gidip giriş seviye 5070 Ti almak çok daha mantıklı.
Sene bin dokuzyuz çift sıfır renklendirilmiş reddit postları

Pure yada Nitro+ arasın da bir yerdeyim.
Çektim Nitro peşin 9x.
Güle güle kullan hocam bende çok kararsız kaldım ne alacağım konusunda nitro+ var aklımda ama burda yazılanlarda ses var vs şeyler görünce biraz canım sıkıldı açıkcası. Aldığımda arızalı gelme durumu falan olur diye de çok çekiniyorum sonuçta 38k lık kart. Bakalım birkaç saate bi karar vericem

Üst seviye modeller, RedDevil, NitroPlus, Taichi gibi modeller zaten fabrikasyon olarak saat hızları arttırılmış şekilde geliyor, haliyle giriş seviye kartlara göre daha fazla fps verebiliyorlar, ayriyeten giriş seviye dediğiniz 9000 serisi kartlar bile PTM7950 ile geliyor, ısınmaları söz konusu bile değil, güç tüketimi konusunda haklısın ama Undervolt ile halledilir.
Isı olur ama oc farkı maks 3 5 fps farkettirir

Buyur canım

tl:dr: alınabilecek en iyi 3 kart arasında performans olarak %6 daha iyi giriş seviye kartlardan 4k testinde. 3 top kart 80fps civarı giriş seviye kartları 68-70 arası. Aynı sonuçları vermiş xfx asrock ve nitro+. 79-80 fps Hangisini alacağına sen karar ver. Sen soğutma sormuşun onu görmemişim. Ama azcık undervolt ile istediğin seviyelere getirirsin bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

N

beyaz sistem dizdiysen pure ucuzlamasın bekle halen çok pahalı bence
benim anlamak istedigim gaming oc 5 bin ltl daha ucuz nitro plus 5 bin tl fazla vermeye değer gibi gelmedi ondan gaming oc modellerde gayet
başarılı diye biliyorum

Ekran görüntüsü 2025-05-05 214216.webp

Güle güle kullan hocam bende çok kararsız kaldım ne alacağım konusunda nitro+ var aklımda ama burda yazılanlarda ses var vs şeyler görünce biraz canım sıkıldı açıkcası. Aldığımda arızalı gelme durumu falan olur diye de çok çekiniyorum sonuçta 38k lık kart. Bakalım birkaç saate bi karar vericem
Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizlerin olsun. Sıkıldım artık bir aydır bakıyorum şimdi sıra işlemci da 9800x3d box olan modeli alacağım bonus monus 18k ya gelecek. Eksik ram kasa soğutucu kaldı.

Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizlerin olsun. Sıkıldım artık bir aydır bakıyorum şimdi sıra işlemci da 9800x3d box olan modeli alacağım bonus monus 18k ya gelecek. Eksik ram kasa soğutucu kaldı.
Ben işlemci olarak r7 9700x düşünüyorum kasa olarakta ekran kartını pure alırsam eğer şu kasayı düşünüyorum

Ekler

• resim_2025-05-05_214731076.webp
    resim_2025-05-05_214731076.webp
    52.2 KB · Hit: 24
Ben işlemci olarak r7 9700x düşünüyorum kasa olarakta ekran kartını pure alırsam eğer şu kasayı düşünüyorum
Zevkine göre hocam ben akvaryum kasa sevemedim. Kasa olarak baktığım modeller bunlar ilk tercihim phanteks ve lancool 3 ama daha almadım. Soğutucu da Thermalright Phantom spirit 120 SE modeli
Phanteks XT Pro Ultra 4k
Lian Li Lancool III 7k
Lian Li Lancool 216
Asus tuf gaming gt501 yada 302

İşlemciler aşağı inip duruyor tam alım yapayım diyorum bir bakıyorum 500 daha düşmüş.

Zevkine göre hocam ben akvaryum kasa sevemedim. Kasa olarak baktığım modeller bunlar ilk tercihim phanteks ve lancool 3 ama daha almadım. Soğutucu da Thermalright Phantom spirit 120 SE modeli
Phanteks XT Pro Ultra 4k
Lian Li Lancool III 7k
Lian Li Lancool 216
Asus tuf gaming gt501 yada 302

İşlemciler aşağı inip duruyor tam alım yapayım diyorum bir bakıyorum 500 daha düşmüş.
Hepsi güzel dediğin gibi biraz zevk işi. Eğer beyaz kart alırsam soğutucu olarak da bunu düşünüyorum

Ekler

• resim_2025-05-05_215837995.webp
    resim_2025-05-05_215837995.webp
    50.6 KB · Hit: 24
Hepsi güzel dediğin gibi biraz zevk işi. Eğer beyaz kart alırsam soğutucu olarak da bunu düşünüyorum
Ben de buna baktım da testlere baktım phantom daha başarılı soğutma da. Yıllardır Arctic Freezer 34 Duo kullandım ama sistemi sattığım için o da gitti gayet de memnundum.
Hava soğutma da işin ağa babası Noctua zaten sonra bildiğim kadarıyla Arctic bir de Dark vardı galiba bunlar geliyor sonrası diğer markalar. Thermalright hiç kullanmadım bunu sürekli öneriyorlar testlerine baktım gayet iyi duruyor. Zaten forum da bu bir panos iki her konuda en çok önerilen iki parça. Bu neyse de panos da bir şeye benzemiyor sıradan kasalardan hiç farkı yok üstelik o kadar çok önerildiki adamlar zam yaptı 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,896
Üyeler
184,697
Son üye
sinanharputt
Geri