Daha çok görürsün böyle olmayan indirimler paylaşırsanömrümde sizin gibi numuneyi ilk defa gördüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neyse bi 10 tane çekeyim belki 40 a okuturum
Daha çok görürsün böyle olmayan indirimler paylaşırsanömrümde sizin gibi numuneyi ilk defa gördüm
dostum kafanızda problemmi var yoksa pudrayı imal edip çekip mi devam ediyorsun vade fakrsız 10 tasit in ne oldugunu bilmeyip burda atıp tutman komedi üstüne vatanda dedigm gibi beyaz bir ürün indirime girmiyor zaten konuda kabak gibi yazmışım beyaz sistem isteyenler için vade farksız 10 taksit diye ilgini çekmiyosa gidip kendi kendine pudranı çekip hayatına devam edebilrsin hadi simdi yallah.Daha çok görürsün böyle olmayan indirimler paylaşırsan
Neyse bi 10 tane çekeyim belki 40 a okuturum(!)
gigabaytlar kronik sorunlu o yüzden çok ucuz riske deymezDün hepsiburadadan gigabyte modelini aldım ben 32 küsürdü. Paraf kartınız varsa komboyla 10 taksit artı 2900 tl puan veriyor. Vatandakinden 200 tl üstüne 10 taksitle almış oluyorsunuz bilginize.
Çoluk çoçukla muhattap olmayacağım bu konu hakkindaki son yorumum.Vade farksız 10 taksitin ne olduğunu emin ol senden iyi biliyorum her konunda da tavsiye ediyorum. Anlatmak istediğim şey pahalı olan şeyi sırf taksit var diye 10 taksitle alıyorsan aklından şüphe ederim.dostum kafanızda problemmi var yoksa pudrayı imal edip çekip mi devam ediyorsun vade fakrsız 10 tasit in ne oldugunu bilmeyip burda atıp tutman komedi üstüne vatanda dedigm gibi beyaz bir ürün indirime girmiyor zaten konuda kabak gibi yazmışım beyaz sistem isteyenler için vade farksız 10 taksit diye ilgini çekmiyosa gidip kendi kendine pudranı çekip hayatına devam edebilrsin hadi simdi yallah.
Liseli falan mısın ? %45 civarı indirimli almış oluyorsun yazdığı fiyattan bu nasıl bir ekonomik cehalet. Vay arkadaş memleketin hâline bak. Hazır sistemleri daha ucuz sanan küçük çocuklar gibi.Daha çok görürsün böyle olmayan indirimler paylaşırsan
Neyse bi 10 tane çekeyim belki 40 a okuturum(!)
Anlamaz kanka arkadaş kendini yorma.Dostum konu başlığı yanlış. İndirim falan yok. Bir de okudum onaylıyorumu işaretliyorsun, moderatörler ve adminler de uyuyor. Forumda birkaç kişi var özellikle, her bulduğunu etkileşim uğruna indirim başlığıyla paylaşıyor. Bundan olsa olsa sıcak fırsat olur. İndirim falan değil bu yani
sıcak fırsata konu açarken yandaki tiki işaletlemesez isen konu açamıyorsun ya oraya indirim altına sıcak fırsat logosu konulması lazımDostum konu başlığı yanlış. İndirim falan yok. Bir de okudum onaylıyorumu işaretliyorsun, moderatörler ve adminler de uyuyor. Forumda birkaç kişi var özellikle, her bulduğunu etkileşim uğruna indirim başlığıyla paylaşıyor. Bundan olsa olsa sıcak fırsat olur. İndirim falan değil bu yani
Hayır güzel kardeşim matematik öğretmeniyim okulda da sizin gibi arkadaşlara ders veriyorum..%45 nasıl ucuza aldığımızı kağıda döküp anlatır mısın çok merak ettim ?Liseli falan mısın ? %45 civarı indirimli almış oluyorsun yazdığı fiyattan bu nasıl bir ekonomik cehalet. Vay arkadaş memleketin hâline bak. Hazır sistemleri daha ucuz sanan küçük çocuklar gibi.
Bir arkadaş vardı 2 ay boyunca her hafta aynı monitörü, aynı fiyatta olmasına rağmen indirim olarak paylaşıyorAnlamaz kanka arkadaş kendini yorma.
İndirim logosu koymazsın başlığın başına sıcak fırsat yazarsın bunu düşünmek zor değilsıcak fırsata konu açarken yandaki tiki işaletlemesez isen konu açamıyorsun ya oraya indirim altına sıcak fırsat logosu konulması lazım
Sabahtan beri bundan bahsediyorum hayır onu geçtm bu kart daha 1 ay öncesine kadar hepsiburada da 32k idi şimdi yükseltip düşürmüşler bunlarda indirim diye paylaşıyor. Eyvallah 10 taksit var ben bunu oldu bitti savunuyorum ülkede enflasyon olduğu için taksitli alışveriş veli nimet . Fakat birşeyi taksitli alacağım diyede gereğinden fazla asla ödemem. Vade farkı vermemenin bir anlamı kalmıyor o zaman pahalı aldıktan sonra.Bir arkadaş vardı 2 ay boyunca her hafta aynı monitörü, aynı fiyatta olmasına rağmen indirim olarak paylaşıyorBir ürün eğer ki aynı fiyattaysa indirim olarak paylaşılmamalı bence. Firmalar zaten insanlar alsın diye normal fiyatı yukarı çekip indirim yaptık diye paylaşıyor bizimkiler de yutuyor. Bu bence forumdakilere faydadan çok zarar sağlıyor. Sonra da firmalar neden böyle çakallık yapıyor diyorsunuz. Sizlerin yüzünden
İndirim logosu koymazsın başlığın başına sıcak fırsat yazarsın bunu düşünmek zor değil
Hocam bu asko isimli arkadaş hasta ya ellemiyo artık forumdaki çoğu kimse. Kendi halinde indirim paylaşıp duruyo. Özel biri olarak değerlendirmek lazımHayır güzel kardeşim matematik öğretmeniyim okulda da sizin gibi arkadaşlara ders veriyorum..%45 nasıl ucuza aldığımızı kağıda döküp anlatır mısın çok merak ettim ?