KaiS
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartların üretimi zaten az zaten söyledikleri fiyattan satışa çıkarsalar ve benim dediğim yöntem uygulansa yine her türlü satacaklar. Burada Nvidia ile AMD'den fazla satıcı kar ediyor farkında mısın? Ben Nvidia ve AMD'ye bir şey demiyorum onlar zaten durumu umursadığı yok. Ben Satıcıların artık boş bahane bulmadan düzgünce, kartı MSRP fiyatından satması gerektiğini söylüyorum. O kartı zaten bütün herkes 1 tane bile olsa alacak ve yine satacak. Mağazanın burada zararı olmayacak ve kullanıcılarda kart almakta şuankine göre daha az zorlanacak. En azından stoklar yenilendiğinde yine bir şekilde önce alamayan birisi alma şansı bulabilecek.Empati kuruyosun ya gel bi de NVDIA ve AMD gözünden empati kuralım.
Kartların satılıyor mu ? evet sonuna kadar stoğun bitiyor mu ? evet gereğinden fazla kara geçtin mi ? yine evet.
parasal açıdan ortada sorun var mı ? yok o zaman kart kime ulaşıyor umrumda olmaz.
NVDIA özellikle oyuncuları önemsermiş gibi yapsa da bir yerine takmıyor bariz bi şekilde belli eğer takıyor olsaydı şimdiye sorun çözülürdü bak mining özel kart çıkıyodu hani nerede ? ben de isterim ucuza kart almayı ama yok yani olmuyor.