🔥İndirim Segotep BeAced 360mm Digital Ekran Soğutucu 2999 TL

6 taksite 260tl vade aldığını söylüyor garanti için :) garanti kartı ve ihtiyacı olan varsa kaçırmasın

6 taksite 260tl vade aldığını söylüyor garanti için :) garanti kartı ve ihtiyacı olan varsa kaçırmasın
Ona dikkat etmedim (y)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vade farksız 3 taksit yine garanti kart için.

Alınır mı sizce ? Yazılımıyla alakalı sorun olduğunu duymuştum, ekran göstergesi gidiyormuş falan gibi

Ne videosundan bahsediliyor? Bu sıralar çok fazla dandik soğutucu/kasa firması çıktı. 2000’e 360mm sıvı falan satanlar var, bence uzak durmak lazım.

son videodan sonra bu markayı hiç gözüm tutmuyor, ekmek yok maalesef bunlara.
segotep boykot ürünüdür artık benim için.
Bunun Segotep ile alakası yok. Bu konuya bak:
Abdullah bey saçma bir cevap ile konuyu kilitledi.

Segotep mukemmel bir markadir. Uzaylilardan gizli teknoloji transferiyle cok gizli tesislerde uretilmektedir. Yakin zamanda devsirilerek yontulan kanallarda testleri yapilmakta ve nasil mucizeler vaad ettigi sizleri buyulemektedir.

Bunun Segotep ile alakası yok. Bu konuya bak:
Abdullah bey saçma bir cevap ile konuyu kilitledi.
katılıyorum. cevap çok saçma olmuş. stok bittiği için zaten önceden de olan yüksek fiyat, akakçede ilk sıraya geçince hemen fiyat arttı diye düşünmüş.

işin diğer tarafı ise influencer'lar bir bilgi paylaşırken çok dikkatli olmalılar çünkü izleyicilerin çok büyük bir kısmı takip ettiği influencer'a güvendiği için bilginin doğruluğuna bakmaksızın direkt bilgiyi doğru kabul ediyorlar. yorumlarda bu durum bariz bir şekilde görülebilir ve gerçekten üzücü bir durum.

Son düzenleme:
Geri