Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
bu arada evlerde bedava kullandığınız gaz rus gazı arkadaşlar, hani şunu parasını ödeyemediğimiz gaz var ya ödemesi 2024 e ertelenen, işte o gazı bedava kullandık geçen ay

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Farkedermi link nerden? ADAM AÇIKLIYOR. HDP CHP ORTAKKKKKKK DİYE. KIVIRTACAK BİŞEY BULAMADINMI? Yok ortak değiliz desene. CHP yöneticileri sahtekardır yalan söylüyorlar ORTAK DEĞİLİZ desene.....
Adamlar bağıra bağıra PKK teröristtir HDP ile aynı masada değiliz 6lı masanın içinde yok diyor. Sen diyorsun ki desene komedi misin sen ? CB'nin mitingde montaj olan haydi türkiye şeyini de gerçek sanıyorsundur sen valla komedi.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
kanka ama cidden ya bak donanım arşivinin kemik kitlesi beni anlayacak abdullah reisin donanım arşivi v2 diye bir sistemi var o sistem çıktığından beridir benim hayalimdi pc almak yazları çalıştım haftasonları çalıştım gittim altın aldım param korunsun diye ama adam gelip bana burda hakaret edince ağırıma gidiyo cidden bu insanların para kaynakları nerden geliyorsa yollarını kesmek lazım
Baba parası veyahut zengin akrabalarından geçinenler anlamaz bro dediğini

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1683922863499.png

Ben şu manzarayı görmemek için Steam'e bile girmek istemiyorum, hala iktidarı savunanlar var. Sovyetler'de askeri sanayiye önem veriyordu fakat halk sefalet içindeydi sonra noldu yeni bi rejim ortaya çıktı. Aynısı olmaması dileğiyle iyi akşamlar diliyorum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
CHP ye oy vermeyince işine de gelmiyor demi ah be abicim
kral illa tartışma çıkarma peşindesin anlıyorum ancak hiç senle uğraşasım yok, haklı çıkmaya çalışıp boş boş argümanlar çıkarıp kendini üstün göstermeye falan çalışacaksın diğer ezikler gibi. Hiç uğraşma o yüzden aç a haberini doyasıya izle

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven
alabilsem her şey pahalı bi türlü alamıyorum zaten :D gpx shape rahat geliyor bana o yüzden
o kadar da çöp değil tabi ama o paraya alınmaz. sırf lol esporcular vs. kullanıyo diye bu mouse bu kadar prim yaptı, pahalandı bence

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Hayır oda kötü. Ama SİZİN PKK İLE ORTAK OLMANIZ GERÇEĞİ değişmiyor....
Bana KK'nın veya 6'lı masadan birinin pkk ile ortağız dediği bir video at (montaj olmayan) pazar gidip RTE'ye basıcam.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adamlar bağıra bağıra PKK teröristtir HDP ile aynı masada değiliz 6lı masanın içinde yok diyor. Sen diyorsun ki desene komedi misin sen ? CB'nin mitingde montaj olan haydi türkiye şeyini de gerçek sanıyorsundur sen valla komedi.
"Biz ypg yi terör örgütü olarak görmeyiz" - kemal

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Baba parası veyahut zengin akrabalarından geçinenler anlamaz bro dediğini
Kanka valla bi' ara hobi olsun diye Gitara başladım fakat üst düzey olmadığı için hiç zevk falan vermiyordu, zamanında 1-3K arası idi fiyatlar en az. Sonra bahçeciliğe başladım 50Lt toprak 200-300TL falandı en son o da baya masraflı geldi onuda tek tük yapıyorum artık. Bilgisayar ile uğraşayım desem parçalar pahalı. vs. vs.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,731
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom