Seramik kaplama fiyatı nedir ?

Bu arada @Denizgezen bir sorum daha olacaktı. 2011 ve 2012 Insignia larda yıllık vergi 1.153tl x2 iken, 2010 ve 2009 larda yıllık vergi 686tl x2 olarak gözüküyor. Bir yıl neden bu kadar etkiliyor araba aynı iken? Bu arada iki modelin de motoru aynı

Hocam 10 yaş ve altı 10 yaş ve üstü diye değerlendiriliyor
ben olsam 2010 vs. bakardım
bir model düşük olsun bir şey olmaz o kadar vergi vermek bayar sonra insanı

Hocam 10 yaş ve altı 10 yaş ve üstü diye değerlendiriliyor
ben olsam 2010 vs. bakardım
bir model düşük olsun bir şey olmaz o kadar vergi vermek bayar sonra insanı
Peki arabayı Ocak ayında alırsak 2011 Insignia nin da vergisi düşük olur mu ?

Seramik kaplama ömür boyu kalıcı bir şey değil ama para verdiğiniz zaman biraz paraya kıyıp iyisini yaptırmakta fayda var işçilik önemli ziebart bu konuda en iyisi diyebilirim ama meguiars autoking bunlar da iyidir. Piyasada ben 4k ya kadar gördüm eğer yakınsa Silivri'de bir markaya bağlı olmayan işletme var oranın işçiliği ve malzemesi de gayet kaliteli isim verebilirim (işletme hala aktif mi onu da bilmiyorum ben 2018 de iki arabama seramik kaplatmistim gayet hoş olmuştu)

Seramik kaplama ömür boyu kalıcı bir şey değil ama para verdiğiniz zaman biraz paraya kıyıp iyisini yaptırmakta fayda var işçilik önemli ziebart bu konuda en iyisi diyebilirim ama meguiars autoking bunlar da iyidir. Piyasada ben 4k ya kadar gördüm eğer yakınsa Silivri'de bir markaya bağlı olmayan işletme var oranın işçiliği ve malzemesi de gayet kaliteli isim verebilirim (işletme hala aktif mi onu da bilmiyorum ben 2018 de iki arabama seramik kaplatmistim gayet hoş olmuştu)
Anladım bende biraz baktığımda ziebarti görmüştüm ztn. Bilgiler için teşekkür ederim.
Hocam denk gelirse neden olmasın?
Çok sağolun baya yardımcı oldunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,673
Üyeler
192,457
Son üye
mmtekr
Geri