Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,601
Maalesef hocam keşke gelseydide bir CS atabilseydim ya sunla şimdi yurda gidince leş gibi internetle oynatmazBir ay diye diye yaz bitti okullar açılacak ya
Maalesef hocam keşke gelseydide bir CS atabilseydim ya sunla şimdi yurda gidince leş gibi internetle oynatmazBir ay diye diye yaz bitti okullar açılacak ya
1 hafta beklerim gelen giden olmazsa yenisini göndermelerini isteyeceğim.Shenzen bir süre daha güncelleme olmazsa iletişime geçin dedi bakalim gine 1 ay beklicez gibi en fazla
Aynen öyle shenzhenaudioda bundan böyle ön ödemeli vergi sistemine geçiyo. Tr gümrüğü daha da izin vermez bu tip şeylere. Uyguna kulaklık alan son nesilizSon durum ne yunexpress ile 1 ay kargoda kalan epomaker dynatab x75 elime ulaştı da bundan sonraki yunexpress alımlarında sanırım gmrükten geçmiyor.
Uyguna kulaklık satın alan ama eline alamayan nesiliz şuan.Aynen öyle shenzhenaudioda bundan böyle ön ödemeli vergi sistemine geçiyo. Tr gümrüğü daha da izin vermez bu tip şeylere. Uyguna kulaklık alan son nesiliz
sen hangi modeli aldin reisimMaalesef hocam keşke gelseydide bir CS atabilseydim ya sunla şimdi yurda gidince leş gibi internetle oynatmaz
Simgot ew300 hocamsen hangi modeli aldin reisim
Muhtemel bende aynısını yaparım hocam baskı yaparız1 hafta beklerim gelen giden olmazsa yenisini göndermelerini isteyeceğim.
Senin kargo hala gümrükte mi?Simgot ew300 hocam
Hepimizin gümrükteSenin kargo hala gümrükte mi?
Diğer siteden aldığım ürün geldi bunlar hala gümrükteHepimizin gümrükte
Kapalı kapılar ardında yunexpress ve epomakerın başka bi anlaşma yaptığı söyleniyor (Epomaker kargoları geçsin diye shenzhenaudio kargolarını gümrüğe hediye etmişler)Diğer siteden aldığım ürün geldi bunlar hala gümrükte![]()
Önödemeli vergi dedikleri onların kendini güvenceye alması. 4px ile gelip de özel kargolara verilirse bize ek masraf çıkmıyor. Bu yunexpress sorunu olunca, sipariş verenler yeniden gönderim istediler o yüzden kendimizi korumamız lazım diyorlar.Aynen öyle shenzhenaudioda bundan böyle ön ödemeli vergi sistemine geçiyo. Tr gümrüğü daha da izin vermez bu tip şeylere. Uyguna kulaklık alan son nesiliz
Maalesef çoğu shenzenden kulaklık alan kişinin kargosu hala gümrükte teslim alınmayı bekliyorSenin kargo hala gümrükte mi?