❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Maalesef çoğu shenzenden kulaklık alan kişinin kargosu hala gümrükte teslim alınmayı bekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar 1 hafta sonra hepimiz birden shenzene mail atalım kulaklığı ya gümrükten geçirin yada yeni kulaklik gönderin diye paso baskı yapalim.

@kepenss hocam sizin durum ne oldu ?
4 Agustosa kadar haber gelmezse bize gönderdikleri emaili kanıt gösterip yeniden gönderilmesini talep edelim.

Shenzhene sordum neden 2 temmuz teslim edildi de bizimkiler bekliyor diye. Şuan paketler çok fazla olduğu için parsellere bakmadan kargoları çıkartmaya çalışıyorlarmış ama hepsi gümrükten geçmiş. Paket fazlalığından dolayı 7 15 gün sürer demişler hepsinin teslim edilmesi.

Shenzhene sordum neden 2 temmuz teslim edildi de bizimkiler bekliyor diye. Şuan paketler çok fazla olduğu için parsellere bakmadan kargoları çıkartmaya çalışıyorlarmış ama hepsi gümrükten geçmiş. Paket fazlalığından dolayı 7 15 gün sürer demişler hepsinin teslim edilmesi.
Bende sorduğumda banada aynısını demişlerdi bugün 7. Gün haftaya bugün kargoya verilmezse shenzeni darlamaya başlarız artık

Maalesef çoğu shenzenden kulaklık alan kişinin kargosu hala gümrükte teslim alınmayı bekliyor

Dostlar 1 hafta sonra hepimiz birden shenzene mail atalım kulaklığı ya gümrükten geçirin yada yeni kulaklik gönderin diye paso baskı yapalim.

@kepenss hocam sizin durum ne oldu ?
Benimde aynı durumda dostlar, bekliyoruz.

Gümrükten geçip kargosunun alınmasını bekleyen arkadaşlar gelişme var mı ?

Sadece bekleyin diyorlar aksiyon alın artık diyorum sadece bekleyin diyorlar çok kargo var diyorlar xD

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    67.9 KB · Hit: 24
epomakerın tüm kargoları geçti bizimkiler hala bekliyor diyorum hala bekleyin diyorlar bizle alakalı değil diyorlar hiçbir aksiyon almıyorlar

Ekler

• 1754130039178.webp
    1754130039178.webp
    56.6 KB · Hit: 21
Tahmin ettiğim gibi sanki işlem ilerliyormuş gibi gösterdiler öncesinde çakalca yenisini göndeririz maili attılar. Hala gümrükte bekletiliyor bence. En kötü baktık shenzen işi yokuşa sürüyor chargeback yaparız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri