KayzerAgustus
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Valla bence son şans vergisiz 100 dolar üstü kulaklık alabilmek için en azından benim için öyle. O nedenle önceliğim siparişin bana ulaşması lakin 50-60 günde gelmeyecekse bu işten bir hayır beklenmez. Daha önce yurtdışı alışverişi yaptıysanız en fazla 15 gün sürdüğünü bilirsiniz. Adam akıllı şu şu oldu şu kadar gün sonra gelecek dense bekleriz her mail yazdığımızda "pazartesiyi bekle kral" tarzı cevap yazıyolar. iMile ve Yunexpress maile cevap vermiyor.
Shenzen geçen hafta pazartesi için güncelleme olmazsa yenisi gönderip vergiyi karşılıyordu. 4-5 farklı takip sitesinden siparişi takip ediyorum bazılarında 28 Haziranda bazılarında 23 Temmuzda son güncelleme. Hangisine inanacağız ? Bu pazartesi için shenzen eğer güncelleme olmazsa parayı iade edeceğiz yazdı. Tek seferlik vergiyi kargoyu karşılayı tekrar gönderme olayına sağlam bir R çektiler.
Shenzen geçen hafta pazartesi için güncelleme olmazsa yenisi gönderip vergiyi karşılıyordu. 4-5 farklı takip sitesinden siparişi takip ediyorum bazılarında 28 Haziranda bazılarında 23 Temmuzda son güncelleme. Hangisine inanacağız ? Bu pazartesi için shenzen eğer güncelleme olmazsa parayı iade edeceğiz yazdı. Tek seferlik vergiyi kargoyu karşılayı tekrar gönderme olayına sağlam bir R çektiler.