❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Valla bence son şans vergisiz 100 dolar üstü kulaklık alabilmek için en azından benim için öyle. O nedenle önceliğim siparişin bana ulaşması lakin 50-60 günde gelmeyecekse bu işten bir hayır beklenmez. Daha önce yurtdışı alışverişi yaptıysanız en fazla 15 gün sürdüğünü bilirsiniz. Adam akıllı şu şu oldu şu kadar gün sonra gelecek dense bekleriz her mail yazdığımızda "pazartesiyi bekle kral" tarzı cevap yazıyolar. iMile ve Yunexpress maile cevap vermiyor.

Shenzen geçen hafta pazartesi için güncelleme olmazsa yenisi gönderip vergiyi karşılıyordu. 4-5 farklı takip sitesinden siparişi takip ediyorum bazılarında 28 Haziranda bazılarında 23 Temmuzda son güncelleme. Hangisine inanacağız ? Bu pazartesi için shenzen eğer güncelleme olmazsa parayı iade edeceğiz yazdı. Tek seferlik vergiyi kargoyu karşılayı tekrar gönderme olayına sağlam bir R çektiler.

Benimde önceliğim kulaklığın gelmesi ama süreç çok fena baydı, ortak bir yazı atalım derseniz atarım, desteklerim sıkıntı yok. o kadar çok iletişime geçtim ki zaten adamlarla... hey gidi

Aynen dostlar ya bende ümidimi kestim artık çocuk eğlendiriyor gibiler sadece yani hiçbir adam akıllı geri dönüş saglanmiyor shenzenin bizi ciddiye aldığını bile düşünmüyorum açıkçası bundan sonra para iadesi alıp wraithde 7hz sonus beklerim gibime geliyor yani çok baydı bu süreç

Bende aynı şekilde. Gına geldi artık ama insan hiç yoktan kulaklığa noolduğunu öğrenmek istiyo. Problem nerde, niye bizim kulaklıklar gelmedi şimdi nerde kimin elinde kaldı onu bilelim en azından yanlış tarafa sövmeyelim.

Bende aynı şekilde. Gına geldi artık ama insan hiç yoktan kulaklığa noolduğunu öğrenmek istiyo. Problem nerde, niye bizim kulaklıklar gelmedi şimdi nerde kimin elinde kaldı onu bilelim en azından yanlış tarafa sövmeyelim.
evet bende nasıl böyle bir durum olduğunu merak ediyorum o kadar denedim ki hiç bir sonuç çıkmadı

evet bende nasıl böyle bir durum olduğunu merak ediyorum o kadar denedim ki hiç bir sonuç çıkmadı
Saçma ***** cevaplar vermeye devam ediyorlar hocam sadece imileın numarasını vereceklerine süratinkini felan veriyorlar uğraşılmaz gibime geliyor artık

Yani bence bir şekilde bir yerde patladılar. Belki gümrükte belki imile depodan bile çıkmadı bizim ürünler. Sonuç kuvvetle muhtemel gelmeyecek. Shenzen pazartesi demişti sipariş durumunda değişiklik olan var mı ?

Yani bence bir şekilde bir yerde patladılar. Belki gümrükte belki imile depodan bile çıkmadı bizim ürünler. Sonuç kuvvetle muhtemel gelmeyecek. Shenzen pazartesi demişti sipariş durumunda değişiklik olan var mı ?
gümrükten geçtikten sonra bir şekilde zort oldu katılıyorum. ufak kutular diye arada kaybetmiş bile olabilirler, hiç bir fikrim yok, bunu da gördük tşkler tr

GELDİ Mİ LAN KULAKLIĞIN :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya birader neyi biliyon sen. Bi senedir shenzhenden alışveriş yapıyorum hiç ekstra ücret ödemedim hepsi 10gün içinde de geldi. Bu indirim gibi daha önce de büyük indirimler oldu yine 100dolarlık alışveriş yapanlarınki bile sorunsuz ulaştı. Neyi biliyomuşsun anlatsana nasıl anladın bi şeyler olacağını zekaküpü. Şu hiç bi şeyden haberi olmayıp problem çıkınca damlayan benbiliyodumculara bayılıyorum ya🤣
.

Geri