mr.lucifer19
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
beyler bu bazi sigaralarin içme kısmında ortada yuvarlak bir delik oluyor etrafi çevrili onlarin ismi ne tam olarak ve onlardan hangisini önerirsiniz çok baymayan
knk yeni başladığın ağır orta hafif ne istiyorsunbeyler bu bazi sigaralarin içme kısmında ortada yuvarlak bir delik oluyor etrafi çevrili onlarin ismi ne tam olarak ve onlardan hangisini önerirsiniz çok baymayan
usta farketmez çok aşırı pahali olmasin daknk yeni başladığın ağır orta hafif ne istiyorsun
kısa parlement yada malbora edge al edge daha hafiftir night blue ağırdır keser 2.yi zor içersin sabahları bozar biraz ben 1 paket edge alıp okula giderken sabah içiyordum öğlenden sonra kısa parlemente devamdıusta farketmez çok aşırı pahali olmasin da
Marlboro edge ile başlayabilirsin. Baymaz bozmaz, eğer ağır gelirse Marlboro Touch Blue'ye geç ama sigaranı sürekli değiştirme balgam ve öksürük yapar.beyler bu bazi sigaralarin içme kısmında ortada yuvarlak bir delik oluyor etrafi çevrili onlarin ismi ne tam olarak ve onlardan hangisini önerirsiniz çok baymayan
parliamentde dedigim filtre hangisinde varparliament iyidir boğazı rahatsız etmez
Kardesim Parliament Midnight Blue, istediğin filtreye sahip. Bunun yanında Malrboro Edge Blue'da da mevcut. Eğer biraz sert istersen Camel Slender Blue'da tavsiye ederim. Ha ben hafif istiyorum filtreyi boşver dersen Marlboro Touch Blue al devam et. Ha ne hafif ne de çok sert bir şey istiyorum ortası da delikli olsun diyorsan, Kent D Range Blue tavsiyemdir.parliamentde dedigim filtre hangisinde var
forum.donanimarsivi.com