Deleted Account
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Ağabeylerim Ablalarım uzatmayacağım tipimi beğenmiyorum aynada ve ön kamerada gayet yakışıklıyım ancak arka kamerada çok kötüyüm hatta etrafımdaki herkesten çirkinim sebebide aynanın tam tersini göstermesi ancak arka kamerada yüzüm çok asimetrik ön kamera veya ayna tam tersi evet ama asimetride ters yönde olmalı o halde ama aynada veya ön kamerada yok burnum kemerli çevrem çok belli olmadığını söylüyor ama arka kamerada kabak gibi ayna veya ön kamerada daha iyi. Saçım uzundu kısa bir modele geçiş yaptım tam özgüvenim yerine gelmisti yine bir fotoğraftan dolayı aklıma takıldı aktif spor yapıyorum güçlüyüm büyüyorum fiziğim güzelleşiyor ama hem yüzüm asimetrik hemde burnum kemerli sağ alt yanagimdada bir ben var ama o ileride sakaldan dolayı belli olmaz diye düşünüyorum ayna ve arka kamera mantığı kafama oturmadı birde en azından bakımlı olayım ne yapabilirim bana yardım edin lütfen saç modelim güzel ama galiba burnum ön plana çıktı ne yapicam bilmiyorum. İşin aslı sınıfta bir kızdan hoşlanıyorum ve çirkin olmam beni kahrediyor.