isikt11
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
2. dönemeBen anlamadım ne zamana ertelendi söyleyebilirmisin
2. dönemeBen anlamadım ne zamana ertelendi söyleyebilirmisin
Bende diyordum.Çok bilmişlere iyi kapak oldu.
Siz daha dün Ziye Selçuk istifa diye tag açmadınız mı ya . Güldürmeyin beni. İşinize gelen şeyi yapınca Ziyaselçuk iyiki varsın, gelmeyince istifa. Sadece gülüyorum.
Bunlar ile tatışmaya bile girilmez, 12 saat oldu heralde bilim kurulu toplantısı biteli biter bitmez #ziyaselçukistifa sabah açıklama gelince hemen hop R #ziyaselçukiyikivarsın .Kanka niye sen ertelemişsin gibi havaya girdin ki?
Abisi göreceğim bu PC de sabah akşam oturanları ilerde çok ağlayacaklar iptal edilme ayrı erteleme ayrı 2.donrm full konudan olacaklarSiz daha dün Ziye Selçuk istifa diye tag açmadınız mı ya . Güldürmeyin beni. İşinize gelen şeyi yapınca Ziyaselçuk iyiki varsın, gelmeyince istifa. Sadece gülüyorum.
İşlerine gelince işte.Bunlar ile tatışmaya bile girilmez, 12 saat oldu heralde bilim kurulu toplantısı biteli biter bitmez #ziyaselçukistifa sabah açıklama gelince hemen hop R #ziyaselçukiyikivarsın .
e ne yapacaklar hala istifa mı desinler adam olumlu bir şey dedi daha kötü yorum yapmanın bir mantığı olmazBunlar ile tatışmaya bile girilmez, 12 saat oldu heralde bilim kurulu toplantısı biteli biter bitmez #ziyaselçukistifa sabah açıklama gelince hemen hop R #ziyaselçukiyikivarsın .
O zaman gel seni iyileştiriyim.Hayır bundan:
Alıntıyı görüntüle
Hocam sakin.O zaman gel seni iyileştiriyim.