Sınıfı Nasıl Geçeceğim ?

yıl 2008 lise 1 i tam 8 zayıfla gçemiştim :D o günlerim geldi aklıma karneye bakınca bi haziranda ortalama yükseltme sınavı bide agustos ayında dönem sonu kurtarma sınavı ile alttan 3 zayıf bırakarak lise 4 e kadar verme şartıyla geçirmişlerdi rekor kırmıştım :D :D
sizce ben geçecekmiyim

sizce ben geçecekmiyim
geçersin hocalarla konuş düzgün bi dille anlat durumunu artık onların insanlıgına kalmış bizim zamanda geçme notu 45 di 43 den cocugu bırakıp 1 yıl tekrar ettirmişlerdi lise 1 i 1 ders 2 puan yüzüne öyle kansızlarda var

geçersin hocalarla konuş düzgün bi dille anlat durumunu artık onların insanlıgına kalmış bizim zamanda geçme notu 45 di 43 den cocugu bırakıp 1 yıl tekrar ettirmişlerdi lise 1 i 1 ders 2 puan yüzüne öyle kansızlarda var
şuan aritmatikle geçme var mesela ilk dönem benim 60 2.dönem 43 ile geçebiliyorum

matematik fizik kimya hocalarının yanına bile ugrama zaten düşük sözlü için yardımcı olmazlar bana kalırsa burda tarih cografya bioloji din kültürü hocalarıyla konuş sözlülerini arttırmak için gerekirse ödev proje ws bişeyler versinler onları yapayım geçmem lazım felan de dersleri

dostum bir insanın belli alanlara yeteneği olmamasını anlarım, ben sözel dersleri sevmezdim ancak 65 70 den de aşağı almazdım. çalışkan bir öğrenci de değildim. ancak not durumun gerçekten berbat ve sınıfı geçmen gerekmiyordur belki hiç bunu düşündün mü

dostum bir insanın belli alanlara yeteneği olmamasını anlarım, ben sözel dersleri sevmezdim ancak 65 70 den de aşağı almazdım. çalışkan bir öğrenci de değildim. ancak not durumun gerçekten berbat ve sınıfı geçmen gerekmiyordur belki hiç bunu düşündün mü
Ben Geçmenin YOlunu arıyorum geçmemenin deil. kendin olsaydın kalmak mı siteyecektin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,006
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri