Sistemde PSU bulamıyorum

Reaksiyon skoru
0
IMG20221118130117.jpg

Arkadaşlar merhaba.Ryzen 3 3200gli apu sistemime ekran kartı alacağım.Bunun öncesinde psumun kaç w olduğunu bilmem gerek.Bilgisayar konusunda cahil olduğumdan PSU nerde bulunur bunu bilmiyorum.Kasanin içine baktığımda PSU göremedim.Eger siz PSU nerde olduğunu görebilirsiniz söyler misiniz?

sol altta saklanmış :D kasanın arka kapağını açarsan görebilirsin

sol altta bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahmin ediyiymmi 400w aercool vx.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar merhaba.Ryzen 3 3200gli apu sistemime ekran kartı alacağım.Bunun öncesinde psumun kaç w olduğunu bilmem gerek.Bilgisayar konusunda cahil olduğumdan PSU nerde bulunur bunu bilmiyorum.Kasanin içine baktığımda PSU göremedim.Eger siz PSU nerde olduğunu görebilirsiniz söyler misiniz?
anakartın altındaki kapakçığın orda dostum gpu zaten bilgisayar kablosunu taktığın şeyde gpu

anakartın altındaki kapakçığın orda dostum gpu zaten bilgisayar kablosunu taktığın şeyde gpu
şimdi fark ettim gpu demişim PSU*

kasan diğer yanındaki kapağını açarsan alt tarafta görürsün

sağolun hocam.tesekkur ederim

hocam 400w yeter mi rx570 için?
yaaani psunun üstünü atsana bakınca 12v kanalından kaç w veriyor bakmak lazım ben dün birine verdim rx 570 400w ile kullanıcakmış oda

yaaani psunun üstünü atsana bakınca 12v kanalından kaç w veriyor bakmak lazım ben dün birine verdim rx 570 400w ile kullanıcakmış oda
Hocam yeterse çok iyi olur.Rx570 ekran kartını ucu ucuna alacağım zaten.Bir de psuya o kadar para vermek istemiyorum.

Hocam ikinci el alacağım bir arkadaştan.Sifiri da yok sanırım.2300 TL fiyatı.
1250 ye verdim o arkadaşa dikkat et :D o kartın max ederi 1500-1600

1060 6gb alırsın o paraya dost kazığı denebilir hatta 1660s

Geri